Product

Ρένα της Φτελιάς, Πίτες και τάρτες

Product

Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά

Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά

Κωδικός:
53568
Description: 

"Δεν έρχεστε στο σπίτι μεθαύριο, να τα πούμε και να παίξουμε μπιρίμπα; Μην περιμένετε, βέβαια, μεγάλα πράγματα... Κάτι πρόχειρο... Μια μακαρονάδα κι έξω από την πόρτα!"

Πόσες φορές δεν το έχουμε ακούσει αυτό ή δεν το έχουμε πει κι εμείς; Έτσι, ταυτίζουμε τη μακαρονάδα με κάτι "πρόχειρο" και εύκολο. Κάτι που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάτι σαν φαγητό δεύτερης κατηγορίας. Μια λύση της στιγμής. Μια γεύση απλή, από την οποία δεν πρέπει κανείς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και προσδοκίες...

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Δεν έρχεστε στο σπίτι μεθαύριο, να τα πούμε και να παίξουμε μπιρίμπα; Μην περιμένετε, βέβαια, μεγάλα πράγματα... Κάτι πρόχειρο... Μια μακαρονάδα κι έξω από την πόρτα!" Πόσες φορές δεν το έχουμε ακούσει αυτό ή δεν το έχουμε πει κι εμείς; Έτσι, ταυτίζουμε τη μακαρονάδα με κάτι "πρόχειρο" και εύκολο. Κάτι που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάτι σαν φαγητό δεύτερης κατηγορίας. Μια λύση της στιγμής. Μια γεύση απλή, από την οποία δεν πρέπει κανείς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και προσδοκίες... Ε, λοιπόν, κάνουμε όλοι ένα τεράστιο λάθος! Αυτό το "περιφρονημένο" πρόχειρο φαγητό μπορεί και πρέπει να γίνεται ένα υπέροχο έδεσμα, που να προκαλεί... ρίγη στον ουρανίσκο με μια ατέλειωτη ποικιλία συνδυασμού γεύσεων.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0290-Χ
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ειρήνη Τόγια γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ζει στην Αθήνα με το σύζυγό της Κώστα Τόγια και τις κόρες της Τζίνα και Μπέσσυ.
Ξεκίνησε το 1979 από τη Φτελιά της Μυκόνου. Ακολούθησε το 1985 η Φτελιά της Αθήνας. Από το 1985 έως το 1992 λειτουργούσαν παράλληλα και τα δύο εστιατόρια. Από το 1992 διατηρήθηκε μόνο η Φτελιά της Αθήνας.
Το Νοέμβριο του 1992, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, στη Μαδρίτη, συμμετείχε, μαζί με άλλους εκπροσώπους των δώδεκα ευρωπαϊκών χωρών, στον Πανευρωπαϊκό Γαστρονομικό Διαγωνισμό, όπου βραβεύτηκαν και τα τρία πιάτα της. Από το 1993 έως το 1999 το εστιατόριό της περιλαμβανόταν στον κατάλογο των δέκα καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας του περιοδικού "Αθηνόραμα".

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0290-Χ
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο