Product

François Scouphos ο γραμματοφόρος

Product

Franchising

Franchise Agreements

Κωδικός:
75171
42,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Subtitle: 
Legal Practices in International Arena, European Community, England and Greece
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-420-131-Χ
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Νίκη Γκοτσοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Αποφοίτησε με άριστα από το Κλασικό Λύκειο Πατρών. Σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Hull της Αγγλίας. Παρακολούθησε με επιτυχία διετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, Master of Philosophy (M.Phil), και παράλληλα απέκτησε Πτυχίο Έρευνας και Διδασκαλίας για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (Postgraduate Research Training) από το Graduate Research Institute Business Law) και ανακηρύχθηκε με άριστα Διδάκτωρ Νομικής του πανεπιστημίου του Hull.
Δίδαξε Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο σε προπτυχιακούς φοιτητές του ιδίου πανεπιστημίου.
Ως Ειδική Επιστήμονας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δίδαξε μαθήματα Αστικού Δικαίου σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Είναι μέλος της Επιτροπής για τη χορήγηση Δικαιωμάτων Διέλευσης Δικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Νομικών (International Bar Association) στις Επιτροπές Διεθνών Εμπορικών Συμβάσεων, Διεθνούς Franchising και Δικαιωμάτων Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Committe of International Commercial Contracts, Committee of International Franchising and Committee of Industrial and Intellectual Property Rights). Είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών Franchising (Franchising Research and Advice Center).
Είναι συγγραφέας του ξενόγλωσσου βιβλίου (στην αγγλική γλώσσα) με τίτλο
"Franchise Agreements. Legal Practices in International Arena, in European Community, in England and in Greece".
Έχει δημοσιεύσει νομικές μελέτες, έρευνες και άρθρα σε διεθνή νομικά περιοδικά, όπως στο "Business Law Review", "International Lawyer", καθώς και σε ελληνικά νομιμά περιοδικά, Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών, Νομικό Βήμα, Digesta κ.ά.
Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Subtitle: 
Legal Practices in International Arena, European Community, England and Greece
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-420-131-Χ
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο