Product

Giacomo Puccini: Μποέμ

Product

Giant-Size Fascists

Giant-Size Fascists

Κωδικός:
128461
Manufacturer: 
Description: 

Αφού πολέμησαν Υπέρ Πίστεως και Πατρίδας για επτά ολόκληρα χρόνια εκ μέρους της Επαναστατικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου, οι μεγαλύτεροι Υπερ-Έλληνες αυτοεξορίστηκαν στην Αμερική, αηδιασμένοι από τις αντιδραστικές, και παράνομες, κυβερνήσεις που ακολούθησαν την Επανάσταση.
Ζώντας ανάμεσα στους Έλληνες μετανάστες και ομογενείς της Αστόρια στην Νέα Υόρκη, ορκίστηκαν να υπερασπιστούν κάθε Έλληνα κατέχων το Γονίδιο Ε, που κατατρομαγμένος διώκεται από τις μισαλλόδοξες δυνάμεις που τον φθονούν (για την περιουσία του και την επιτυχία του στην αμερικανική ήπειρο ουσιαστικά).

3,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αφού πολέμησαν Υπέρ Πίστεως και Πατρίδας για επτά ολόκληρα χρόνια εκ μέρους της Επαναστατικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου, οι μεγαλύτεροι Υπερ-Έλληνες αυτοεξορίστηκαν στην Αμερική, αηδιασμένοι από τις αντιδραστικές, και παράνομες, κυβερνήσεις που ακολούθησαν την Επανάσταση. Ζώντας ανάμεσα στους Έλληνες μετανάστες και ομογενείς της Αστόρια στην Νέα Υόρκη, ορκίστηκαν να υπερασπιστούν κάθε Έλληνα κατέχων το Γονίδιο Ε, που κατατρομαγμένος διώκεται από τις μισαλλόδοξες δυνάμεις που τον φθονούν (για την περιουσία του και την επιτυχία του στην αμερικανική ήπειρο ουσιαστικά). Τώρα κάθε Έλληνας ταβερνιάρης, ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, ακόμα και δημιουργός χοτ ντογκ μετά κυλιομένου καροτσακίου, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε πλέον. Υπέρ πίστεως, ομογένειας και του ελληνικού ονείρου, κυρίες και κύριοι ο Κων σας παρουσιάζει: ""The Fanatic Fascists".
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89003-3-6
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κων Χρυσούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου και έκδωσε τo πρώτο του αυτοεκδιδούμενo comic, την σειρά "Clans".
Συνεργάστηκε με τον σεναριογράφο Nick Bugeja για την εταιρεία Impulse Comics και ζωγράφισε το comic "Blood Sport".
Μετά την μετακόμιση στην Αθήνα το 2000, ξεκίνησε να αυτοεκδίδει την comics ανθολογία του "Ιστορίες Ατελείωτης Ματαιοδοξίας", η οποία έφτασε τα 10 τεύχη το 2004, όπου και σταμάτησε.
Συνίδρυσε την ομάδα "Subart" και έκδωσε 3 τεύχη (σε μορφή φωτοτυπίας) και τρία μέσω της εταιρείας Giganto.
Από το 2001 μέχρι το 2005 συνεργαζόταν με την ανθολογία comics της Ελευθεροτυπίας, "9", όπου πέραν αυτοτελών ιστοριών, δημοσίευε επεισόδια της φουτουριστικής αλληγορίας του "Κενή Διαθήκη".
Συνεργάστηκε με την εφημερίδα "Παρασκευή + 13" καθ' όλη τη διάρκεια του 2006, όπου και δημοσίευε τα "Autobio Comics" του, αυτοβιογραφικές ιστορίες του και σχόλια για την ζωή στο κέντρο της Αθήνας.
Είναι συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής του post-punk/glam συγκροτήματος, "autodivine". Ο Κων είναι αυτοδίδακτος.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89003-3-6
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο