Product

Girlforce: Δυναμική

Product

Girlforce: Όμορφη

Girlforce: Ερωτευμένη

Κωδικός:
108080
Manufacturer: 
Description: 

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το αντίθετο φύλο; Το βιβλίο αυτό θα σου δώσει όλα αυτά που χρειάζεσαι για να αποκωδικοποιήσεις και να καταλάβεις τα αγόρια, ενώ θα μάθεις επίσης πότε είσαι έτοιμη να βγεις σε ραντεβού.
- Θέλεις να μάθεις τα τελευταία νέα για τα μυστικά των αγοριών; Ο Τύπος Σώματός τους είναι η απάντηση. Βρες τον Τύπο Σώματος στο τελευταίο αντικείμενο του πόθου σου -Αέρας, Φωτιά ή Γη- και ανακάλυψε τι κρύβεται πίσω από τις διαθέσεις και τα κίνητρά του.
- Μάθε πώς να κάνεις μια πραγματική σχέση.

3,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το αντίθετο φύλο; Το βιβλίο αυτό θα σου δώσει όλα αυτά που χρειάζεσαι για να αποκωδικοποιήσεις και να καταλάβεις τα αγόρια, ενώ θα μάθεις επίσης πότε είσαι έτοιμη να βγεις σε ραντεβού. - Θέλεις να μάθεις τα τελευταία νέα για τα μυστικά των αγοριών; Ο Τύπος Σώματός τους είναι η απάντηση. Βρες τον Τύπο Σώματος στο τελευταίο αντικείμενο του πόθου σου -Αέρας, Φωτιά ή Γη- και ανακάλυψε τι κρύβεται πίσω από τις διαθέσεις και τα κίνητρά του. - Μάθε πώς να κάνεις μια πραγματική σχέση. - Ανακάλυψε πού βρίσκεσαι στο θέμα του έρωτα και γίνε έμπειρη στον τρόπο συμπεριφοράς των αγοριών. Η Girlforce έχει σχέση με την αυτογνωσία, την αποδοχή και τη χαλάρωση. Το βιβλίο αυτό θα σου δείξει πώς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη φοβερή δύναμη μέσα σου για να αντέχεις και να ξεπερνάς τις κακές στιγμές της ερωτικής σου ζωής και να ενισχύεις τις καλές.
Subtitle: 
Οδηγός σχέσεων για κορίτσια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-453-083-6
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οδηγός σχέσεων για κορίτσια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-453-083-6
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο