Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Ο μπλε πλανήτης

Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Χώρες και λαοί: Αμερική, Αφρική, Ωκεανία

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: ο πράσινος πλανήτης

Κωδικός:
133159
Description: 

7 διαδρομές από χώρα σε χώρα και από ήπειρο σε ήπειρο, για να ανακαλύψετε την πανίδα και τη χλωρίδα της Γης: από την άβυσσο των ωκεανών στα πυκνά δάση του ισημερινού, και τους πεντακάθαρους ουρανούς γύρω από τα ψηλά βουνά. Ένας τόμος που σας αποκαλύπτει τη φανταστική ομορφιά και ποικιλία του Πράσινου Πλανήτη μας.

7 συναρπαστικά κεφάλαια για να κατανοήσετε το διαφορετικό φυσικό περιβάλλον και τα οικοσυστήματα που εντοπίζονται στις διάφορες περιοχές του πλανήτη μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

7 διαδρομές από χώρα σε χώρα και από ήπειρο σε ήπειρο, για να ανακαλύψετε την πανίδα και τη χλωρίδα της Γης: από την άβυσσο των ωκεανών στα πυκνά δάση του ισημερινού, και τους πεντακάθαρους ουρανούς γύρω από τα ψηλά βουνά. Ένας τόμος που σας αποκαλύπτει τη φανταστική ομορφιά και ποικιλία του Πράσινου Πλανήτη μας. 7 συναρπαστικά κεφάλαια για να κατανοήσετε το διαφορετικό φυσικό περιβάλλον και τα οικοσυστήματα που εντοπίζονται στις διάφορες περιοχές του πλανήτη μας. 7 πλήρη κεφάλαια για να εξερευνήσετε τη σχέση μεταξύ του κλίματος, του περιβάλλοντος και της εξέλιξης. Για να επισκεφτείτε τα δάση από μπαμπού στην Κίνα όπου κατοικούν τα μεγάλα πάντα, τις σαβάνες της Αφρικής, όπου εκατοντάδες διαφορετικά ζώα ζουν το ένα δίπλα στο άλλο, τις πεδιάδες και τα βουνά της Αυστραλίας που φιλοξενούν μια πανίδα που δεν απαντάται πουθενά αλλού στον κόσμο. 7 περίπλοκες διαδρομές για να ανακαλύψετε φυτά που δεν έχετε ξαναδεί, λουλούδια που δεν έχετε μυρίσει. Φυτά που κυνηγούν έντομα, έντομα που επικονιάζουν λουλούδια και δημιουργούν νέα υβριδικά. Φυτά που χρειάζονται χιλιάδες λίτρα νερού την ημέρα και άλλα που επιζούν χρόνια χωρίς νερό. Φυτά που έχουν μείνει απαράλλαχτα από παλαιότερες γεωλογικές περιόδους και άλλα που εξελίσσονται συνεχώς. Ο δέκατος τέταρτος τόμος περιέχει τις εξής ενότητες: - Η θαλάσσια ζωή: ακτή, ανοιχτή θάλασσα - Ευρώπη: τοπία της Ευρώπης, ακτές της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, δάση βελονόφυλλων και πλατύφυλλων, αλπεις, Μεσόγειος - Ασία: τοπία της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ασίας, Τούντρα, Τάιγκα, Στέπες, ηπειρωτικές έρημοι, ανατολική Ασία, υψίπεδα της κεντρικής Ασίας, τοπία της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας, Ινδική υποήπειρος, Μανγκρόβια, Νοτιοανατολική Ασία - Αφρική: τοπία της Αφρικής, έρημοι, σαβάνα, ανατολική Αφρική: Rift Valley και ισημερινό υψίπεδο, έλη και ρεύματα νερού, φυτικό βασίλειο του Ακρωτηρίου, Σεϋχέλλες - Ωκεανία και Ανταρκτική: Αυστραλία, Νέα Γουινέα, Νέα Ζηλανδία, Ανταρκτική, Βορειοανατολική Αυστραλία και Νέα Γουινέα, Κεντρική και δυτική Αυστραλία, Νότια Αυστραλία και Τασμανία, Νέα Ζηλανδία, Αρχιπελάγη της Ωκεανίας - Βόρεια Αμερική: τοπία της βόρειας Αμερικής, Αρκτική, Τούντρα, Δάση κωνοφόρων, Δάση πλατύφυλλων, Rocky Mountains, Λιβάδια, Έρημοι της βόρειας Αμερικής, Καλιφόρνια, Everglades - Κεντρική και νότια Αμερική: τοπία της κεντρικής και νότια Αμερικής, Κεντρική Αμερική, Καραϊβικό αρχιπέλαγος, Άνδεις, Αμαζονία, Βρόχινο δάσος, Πάμπα και Παταγονία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-039-6
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-039-6
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο