Product

Grammar First D Class

Product

Grammar on a Need to Know Basis

Grammar Gadget

Κωδικός:
90017
Manufacturer: 
Description: 

Το "Grammar Gadget" είναι ένας πρακτικός οδηγός χρήσης της Αγγλικής γλώσσας. Επ' ουδενί δεν υποκαθιστά το ρόλο του δασκάλου, του οποίου η καθοδήγηση είναι απαραίτητη για τη σωστή

8,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Grammar Gadget" είναι ένας πρακτικός οδηγός χρήσης της Αγγλικής γλώσσας. Επ' ουδενί δεν υποκαθιστά το ρόλο του δασκάλου, του οποίου η καθοδήγηση είναι απαραίτητη για τη σωστή εκµάθηση της γλώσσας. Γι’ αυτό πρέπει να λειτουργεί συµπληρωµατικά και µε άλλα βιβλία γραµµατικής. Σκοπός του είναι κυρίως να προσφέρει άµεσες απαντήσεις στα ερωτήµατα όλων όσοι επιθυµούν να µιλήσουν ή να γράψουν στα αγγλικά χωρίς να χαθούν σε τόνους κανόνων και θεωρητικής γνώσης. Δεν απευθύνεται λοιπόν αποκλειστικά στους υποψηφίους του FCE, του TOEFL ή του PROFICIENCY αλλά σε κάθε σπουδαστή της Αγγλικής γλώσσας. Αντιµετωπίζοντας τη γραµµατική ως σύνολο, βοηθά τους µαθητές να ξεπεράσουν όλες τις πιθανές δυσκολίες που µπορεί να αντιµετωπίσουν. Πέντε διαφορετικά χρώµατα έχουν χρησιµοποιηθεί ως σύµβολα των πέντε επιπέδων της διαδικασίας µάθησης. Με αυτόν τον τρόπο επαφίεται στον ίδιο τον αναγνώστη να αποφασίσει πόσες λεπτοµέρειες κάθε κεφαλαίου µπορεί να αφοµοιώσει. Ο µικρός αυτός οδηγός φιλοδοξεί να γίνει τόσο απαραίτητος και πολύτιµος όσο ένα καλό λεξικό, να συνοδέψει τον σπουδαστή ως εύχρηστο εργαλείο, όχι ως πολύπλοκο και εχθρικό εγχειρίδιο. Εξ ου και το όνοµά του: "Grammar Gadget!"
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-211-717-6
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κατερίνα Καραγιάννη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1966. Το 1983 εισήχθη πρώτη πανελληνίως στο τµήµα Αγγλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., απ' όπου αποφοίτησε το 1987. Ασχολείται µε τη συγκριτική διδασκαλία της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας ενώ ετοιµάζει τη διδακτορική της διατριβή µε άξονα τα γλωσσικά και µη-γλωσσικά κριτήρια για την καλλιτεχνική και την µηντιακή εικόνα (Τµήµα Εικαστικών και Εφαρµοσµένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ.). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-211-717-6
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο