Product

Higgs: Το σωματίδιο του Θεού

Product

High Flyer

High Fidelity

Κωδικός:
12139
Description: 

Είναι δυνατόν να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που έχει συλλογή δίσκων ασύμβατη με τη δική σου; Μήπως, αν ακούς συνεχώς τα τραγούδια που μιλάνε για χωρισμούς κι ερωτικές απογοητεύσεις, δυστυχία και μοναξιά, η ζωή σου γίνεται άνω κάτω; Για τον Ρομπ Φλέμιγκ, 35 ετών, που είναι εθισμένος στην ποπ και ιδιοκτήτης καταστήματος δίσκων που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, αυτές οι ερωτήσεις απαιτούν επιτακτικά απαντήσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι δυνατόν να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που έχει συλλογή δίσκων ασύμβατη με τη δική σου; Μήπως, αν ακούς συνεχώς τα τραγούδια που μιλάνε για χωρισμούς κι ερωτικές απογοητεύσεις, δυστυχία και μοναξιά, η ζωή σου γίνεται άνω κάτω; Για τον Ρομπ Φλέμιγκ, 35 ετών, που είναι εθισμένος στην ποπ και ιδιοκτήτης καταστήματος δίσκων που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, αυτές οι ερωτήσεις απαιτούν επιτακτικά απαντήσεις. Η γυναίκα που αγαπούσε τον άφησε: αν επιστρέψει κοντά του, θα την αγαπάει όσο τώρα που του λείπει και νιώθει ότι τον έχει απορρίψει; Θα συνεχίσει να ζει σ' αυτό το δυαράκι το γεμάτο δίσκους βινιλίου και cd ή πρέπει να μεγαλώσει επιτέλους, να ζήσει σε κανονικό σπίτι, να φτιάξει οικογένεια και να βρεί μια πιο καθωσπρέπει δουλειά; Θα μάθει ποτέ πώς είναι να κάνεις έρωτα με μια τραγουδίστρια που έχει βγάλει δίσκο; Το δυσκολότερο πράγμα για τον Ραμπ είναι να πάψει να αξιολογεί τις καταστάσεις της ζωής του αυστηρά με όρους top 5, χωρίς κανένα συμβιβασμό: συγκροτήματα, βιβλία, ταινίες, τραγούδια - όλα μπαίνουν σε λίστες και κατατάσσονται. Ακόμα κι οι χωρισμοί του Ρομπ συνθέτουν ένα top 5, όπως τα καλύτερα ποπ τραγούδια όλων των εποχών, όπως τα καλύτερα τραγούδια που μιλάνε για τον θάνατο.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-360-687-1
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικ Χόρνμπυ γεννήθηκε το 1957 στο Σάρρευ της Αγγλίας. Σπούδασε στο Κέμπριτζ (Αγγλική Φιλολογία) και συνέχισε τις σπουδές του στην Άρσεναλ (ποδόσφαιρο). Ξεκίνησε την καριέρα του ως δάσκαλος, πριν αρχίσει να γράφει μυθιστορήματα που έγιναν μπεστ σέλερ σε ολόκληρο τον κόσμο: "High Fidelity", "Για ένα αγόρι", "Πώς να είσαι καλός", "Η κάθοδος των τεσσάρων", "Πίκρα", "Η Τζούλιετ γυμνή", το αυτοβιογραφικό "Ο πυρετός της μπάλας". Έχει γράψει επίσης το 31 Songs (ένα βιβλίο με δισκοκριτικές, που ήταν υποψήφιο για το βραβείο του National Book Critics Circle) και μια συλλογή με βιβλιοκριτικές με τίτλο "The Complete Polysyllabic Spree". Επιπλέον, είναι συγγραφέας της συλλογής διηγημάτων "Pandemonium"και επιμελητής των συλλογών "My Favourite Year" και "Συνομιλώντας μ' έναν άγγελο". Το 1999, η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Γραμμάτων απένειμε στον Χόρνμπυ το βραβείο E. M. Forster, ενώ το 2002 ο ίδιος απέσπασε το βραβείο W.H. Smith. Πρόσφατα, έγραψε το σενάριο της ταινίας "Μια κάποια εκπαίδευση". Το "High Fidelity" μεταφέρθηκε με εξαιρετική επιτυχία στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τον Τζον Κιούζακ και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, και guest star τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Ο Νικ Χόρνμπυ ζει και εργάζεται στο Χάιμπουρυ του βόρειου Λονδίνου.

Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-360-687-1
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο