Product

Hot 100

Product

Hot line. Γιακαρέ

Hot line

Κωδικός:
5457
Manufacturer: 
Description: 

Το "Hot Line" είναι ένα λεπτομερές χρονικό των τριών μηνών που πέρασε η Λορένα ικανοποιώντας τηλεφωνικά φαντασιώσεις ανδρών κάθε ηλικίας, διαστροφής και κοινωνικής τάξης. Μα δεν είναι μόνο αυτό: είναι κυρίως ένα αυτοβιογραφικό και ειλικρινές μυθιστόρημα, διαποτισμένο από μιαν ανάλαφρη λογοτεχνικότητα που αποτυπώνει αλήθειες σε κάθε του σελίδα. Είναι ένα προσωπικό βίωμα!

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Hot Line" είναι ένα λεπτομερές χρονικό των τριών μηνών που πέρασε η Λορένα ικανοποιώντας τηλεφωνικά φαντασιώσεις ανδρών κάθε ηλικίας, διαστροφής και κοινωνικής τάξης. Μα δεν είναι μόνο αυτό: είναι κυρίως ένα αυτοβιογραφικό και ειλικρινές μυθιστόρημα, διαποτισμένο από μιαν ανάλαφρη λογοτεχνικότητα που αποτυπώνει αλήθειες σε κάθε του σελίδα. Είναι ένα προσωπικό βίωμα! "Οι πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές του βιβλίου είναι τα μικρά στιγμιότυπα στους σιδηροδρόμους, εκείνα που περιγράφουν το καθημερινό πηγαινέλα ανθρώπων παράξενων και μη, στιγμές μέσα στους άδειους σταθμούς, μέσα σε άδειες πόλεις τα χαράματα..." L' Indice
Subtitle: 
Η ιστορία μιας εμμονής
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7990-09-9
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Francesca Mazzucato έχει γεννηθεί το 1965 στην Μπολόνια, έχει σπουδάσει λογοτεχνία και ζει ανάμεσα στην πόλη που γεννήθηκε και το Παρίσι, δουλεύοντας ως μεταφράστρια κι έχοντας κάνει part time την εμπειρία για την οποία έχει το θάρρος να μιλήσει στο βιβλίο "Hot line".

Subtitle: 
Η ιστορία μιας εμμονής
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7990-09-9
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο