Product

Ασία Γνώσεις Για Αρχάριους & Ιδέες Για Προχωρημένους

Product

Μία Πυγολαμπίδα Φωτίζει Τη Νύχτα

Ingredients

Κωδικός:
34364P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
Description: 

Εκμεταλλευόμενα την σχετικώς εύκολη πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές και τις ευρέως βελτιωμένες μεθόδους καλλιέργειας, παραγωγής και εισαγωγών, τα καταστήματα ντελικατέσεν και τα σούπερ μάρκετ είναι πλέον γεμάτα με γευστικότατες τροφές από ολόκληρο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι αυτή η απότομη αύξηση διάθεσης τροφών έχει προκαλέσει γενικότερη σύγχυση για το τι ακριβώς είναι το κάθε ένα και πως πρέπει να χρησιμοποιείται. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει απαραίτητο έργο αναφοράς για κάθε μάγειρα και λάτρη της μαγειρικής.

40,00 €

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκμεταλλευόμενα την σχετικώς εύκολη πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές και τις ευρέως βελτιωμένες μεθόδους καλλιέργειας, παραγωγής και εισαγωγών, τα καταστήματα ντελικατέσεν και τα σούπερ μάρκετ είναι πλέον γεμάτα με γευστικότατες τροφές από ολόκληρο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι αυτή η απότομη αύξηση διάθεσης τροφών έχει προκαλέσει γενικότερη σύγχυση για το τι ακριβώς είναι το κάθε ένα και πως πρέπει να χρησιμοποιείται. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει απαραίτητο έργο αναφοράς για κάθε μάγειρα και λάτρη της μαγειρικής. Περιέχοντας περισσότερες από 200 έγχρωμες φωτογραφίες προϊόντων και από τα δύο ημισφαίρια και περιγραφές που διαλύουν κάθε σύγχυση, είναι ένας συναρπαστικός, αναλυτικός οδηγός για όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις τροφές.
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
2005
Αριθ. Σελίδων: 
384
Διαστάσεις Βιβλίου: 
25x22
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Η ολλανδικής καταγωγής Loukie Werle έγραψε το κείμενο για τα Αυστραλιανά Σνστατικά, το οποίο εκδόθηκε το 1997, βασισμένο στην αξιόλογη εμπειρία της ως συγγραφέας αρκετών βιβλίων μαγειρικής και ως συντάκτης στηλών μαγειρικής σε πολλά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων και των Cosmopolitan και She, στην Αυστραλία.

Η Βρετανή συγγραφέας και παρουσιάστρια εκπομπών για τροφές, κρασιά και μαγειρική, Jill Cox, έχει διασκευάσει και προσθέσει στα αρχικά περιεχόμενα, ώστε να δημιουργήσει μια εκτενή & πληρέστερη έκδοση. Η Jill, συγγραφέας 10 βιβλίων για την μαγειρική, τις τροφές και τους συνδυασμούς κρασιών, είναι επίσης συντάκτης στηλών τροφών και κρασιών του Hello! και του TV Times και συντάκτης της στήλης κρασιών του Home & Life. Εμφανίζεται συχνά στο βρετανικό ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
2005
Αριθ. Σελίδων: 
384
Διαστάσεις Βιβλίου: 
25x22
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1