Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72937 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Inscriptions from Palaestina Tertia

Inscriptions from Palaestina Tertia

Κωδικός: 108316

The Greek Inscriptions from Ghor Es-Safi
Συγγραφέας: Κριτικάκου - Νικολαροπούλου, Καλλιόπη Μεϊμάρης, Ιωάννης Ε.
Εκδότης: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.). Ινστιτούτο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας
Σειρα: Μελετήματα
ISBN: 960-7905-22-9
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 108316
99.88EUR

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

After a period of almost ten year of hard but very satisfying work I feel a great relief to present to the public in this volume the Greek Inscriptions from Ghor es-Safi (Byzantine Zoora). The Greek inscriptions cover 90% of all the inscriptions recorded till now. The remaining 10% are Jewish-Aramaic and will appear in a separate volume in the future. All these unpublished inscriptions belong to the 4th-6th centuries AD and are products of illicit excavations in the area during the last 20 years.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: The Greek Inscriptions from Ghor Es-Safi
Κωδικός προϊόντος: 108316
ISBN: 960-7905-22-9
Γλώσσα: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 130
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 29χ21



Κριτικάκου - Νικολαροπούλου, Καλλιόπη

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Incriptions from Palaestina tertia: The Greek Inscriptions from Ghor Es-Safi (Byzantine Zoora) (Supplement), Khirbet Qazone and Feinan  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Αρχαιολογία. Αρχαιότητα. Ελληνική ιστορία Ελλάς - Ιστορία, Αρχαία Επιγραφική
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.). Ινστιτούτο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Η λατρεία του αίματος
Η λατρεία του αίματος
13.02EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Inscriptions from Palaestina Tertia
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.