Product

Johnnie Society

Product

Joining Grammar Forces

Johnny Cash

Κωδικός:
144834
Manufacturer: 
Description: 

Τζόνι Κας, ο διασημότερος τραγουδιστής κάντρι όλων των εποχών, επαναστάτης και είδωλο των μουσικόφιλων κάθε γενιάς.
Ο βραβευμένος κομίστας Ράινχαρντ Κλάιστ αφηγείται με εντυπωσιακές εικόνες την πολυτάραχη ζωή του "άντρα με τα μαύρα": από τη θρυλική συναυλία στις Φυλακές Φόλσομ και τα προβλήματα της δεκαετίας του ’60, μέχρι την εντυπωσιακή επάνοδό του στο πλευρό του παραγωγού Ρικ Ρούμπιν.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο, που σκιαγραφεί με μοναδικό τρόπο τον άνθρωπο Τζόνι Κας και τα τραγούδια του.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τζόνι Κας, ο διασημότερος τραγουδιστής κάντρι όλων των εποχών, επαναστάτης και είδωλο των μουσικόφιλων κάθε γενιάς. Ο βραβευμένος κομίστας Ράινχαρντ Κλάιστ αφηγείται με εντυπωσιακές εικόνες την πολυτάραχη ζωή του "άντρα με τα μαύρα": από τη θρυλική συναυλία στις Φυλακές Φόλσομ και τα προβλήματα της δεκαετίας του ’60, μέχρι την εντυπωσιακή επάνοδό του στο πλευρό του παραγωγού Ρικ Ρούμπιν. Ένα συναρπαστικό βιβλίο, που σκιαγραφεί με μοναδικό τρόπο τον άνθρωπο Τζόνι Κας και τα τραγούδια του.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-436-253-4
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Reinhard Kleist γεννήθηκε το 1970 στο Χερτ, κοντά στην Κολωνία. Από το 1996, ζει στο Βερολίνο, όπου εργάζεται ως δημιουργός κόμικς και εικονογράφος.
Σπούδασε γραφιστικό σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Μίνστερ. Το 1994, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το βιβλίο "Lovecraft" και, το 2006, κυκλοφόρησε το βιογραφικό graphic novel του "Johnny Cash. I See a Darkness", η πρώτη του διεθνής επιτυχία. Και τα δύο βιβλία έλαβαν το βραβείο Max and Moritz. Το δεύτερο ήταν επίσης υποψήφιο για το Eisner Award στην Αμερική. Το 2013, ο Kleist τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερου Γερμανικού Βιβλίου και το Γερμανικό Βραβείο Νεανικής Λογοτεχνίας για το βιογραφικό graphic novel "Der Boxer". Το 2016, το επίσης βιογραφικό graphic novel "Der Traum von Olympia" ήταν κι αυτό υποψήφιο για το Γερμανικό Βραβείο Νεανικής Λογοτεχνίας. Την ίδια χρονιά, έλαβε τα βραβεία Luchs-Buchpreis, Katholischen Kinder und Jugendbuchpreis και Gustav-Heinemann-Friedenspreis. Τα κόμικς και τα graphic novels του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-436-253-4
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο