Product

Kick-Ass: Ένας διαφορετικός ήρωας

Product

Kidnapped by Brigands

Kickback

Κωδικός:
130424
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όταν στο Φράνκλιν είσαι μπάτσος που "τα πιάνει", η μόνη ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου είναι: "Πόσα μπορώ να βγάλω;"

Αυτό, όμως, μόνο αν μπορείς να θάψεις τις ενοχές που σιγά-σιγά κατακλύζουν το μυαλό σου, καθώς σκύβεις το κεφάλι μπροστά στους άρχοντες του εγκλήματος.

Και μόνο αν μπορείς να παραμένεις αμέτοχος, βλέποντας τους συνεργάτες σου να σκοτώνονται στο δρόμο καθώς οι δεσμοί μεταξύ συμμοριών και κυνηγών φθείρονται, καταλύονται και κομματιάζονται μέσα σ' ένα λουτρό αίματος.

13,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν στο Φράνκλιν είσαι μπάτσος που "τα πιάνει", η μόνη ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου είναι: "Πόσα μπορώ να βγάλω;" Αυτό, όμως, μόνο αν μπορείς να θάψεις τις ενοχές που σιγά-σιγά κατακλύζουν το μυαλό σου, καθώς σκύβεις το κεφάλι μπροστά στους άρχοντες του εγκλήματος. Και μόνο αν μπορείς να παραμένεις αμέτοχος, βλέποντας τους συνεργάτες σου να σκοτώνονται στο δρόμο καθώς οι δεσμοί μεταξύ συμμοριών και κυνηγών φθείρονται, καταλύονται και κομματιάζονται μέσα σ' ένα λουτρό αίματος. Και μόνο αν μπορείς να αγνοείς τους επαναλαμβανόμενους εφιάλτες αδυναμίας και τρόμου που στοιχειώνοον τον ύπνο σου. Αν δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, τότε ίσως αυτό που αναρωτηθείς να είναι "Πόσα μπορώ να αντέξω;"
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6732-10-Χ
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο εικονογράφος David Lloyd ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο των κόμιξ από το 1977. Μεταξύ των σημαντικότερων έργων του αναφέρουμε τα: "Sl(?)aine: Cauldron of Blood", "Night Raven: House of Cards", "Aliens: Glass Corridor. Weird War Tales", "Gangland", "Dark Horse Presents 86", "The Horrorist", "Marlowe: The Graphic Novel", "Hellblazer: Rare Cuts", "War Story: J for Jenny", "War Story: Nightingale" και τέλος, το "Kickback".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6732-10-Χ
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο