Product

Kierkegaard και Molla Sadra

Product

Kill! Kill! Kill!

Kill me Tender

Κωδικός:
120916
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Άρτι αφιχθείς από τη στρατιωτική του θητεία στη Γερμανία, ο Έλβις δεν αισθάνεται πια τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μουσική - όχι τουλάχιστον όσο ενθουσιασμό είχε παλιότερα. Ανάμεσα στον μακιαβελικό μάνατζέρ του, τους παιδικούς του φίλους που κατακλύζουν την Γκρέισλαντ και την τάση του να κατεβάζει σάντουιτς με φιστικοβούτυρο, ο βασιλιάς πρέπει να ξαναβρεί τη διάθεσή του για το ροκ εν ρολ. Αλλά πώς να το κάνει αυτό όταν νεαρά κορίτσια (που είναι πρόεδροι των φαν κλαμπ του) δολοφονούνται στο Τενεσί; Ο Έλβις υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Άρτι αφιχθείς από τη στρατιωτική του θητεία στη Γερμανία, ο Έλβις δεν αισθάνεται πια τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μουσική - όχι τουλάχιστον όσο ενθουσιασμό είχε παλιότερα. Ανάμεσα στον μακιαβελικό μάνατζέρ του, τους παιδικούς του φίλους που κατακλύζουν την Γκρέισλαντ και την τάση του να κατεβάζει σάντουιτς με φιστικοβούτυρο, ο βασιλιάς πρέπει να ξαναβρεί τη διάθεσή του για το ροκ εν ρολ. Αλλά πώς να το κάνει αυτό όταν νεαρά κορίτσια (που είναι πρόεδροι των φαν κλαμπ του) δολοφονούνται στο Τενεσί; Ο Έλβις υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει. Για να το αποδείξει και να βρει το δολοφόνο, θα πρέπει να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις και το φανατισμό που συναντά σε κάθε βήμα της προσπάθειάς του. Με συμμάχους έναν αυτοδίδακτο γιατρό σε μια μικρή μαύρη κοινότητα, τη γοητευτική νοσοκόμα του και έναν μυστηριώδη μίμο που ειδικεύεται στον Έλβις, θα προσπαθήσει να σώσει το επόμενο θύμα.
Subtitle: 
O Έλβις στα ίχνη του δολοφόνου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-159-0
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ντάνιελ Κλάιν είναι συγγραφέας σειράς μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον Έλβις καθώς και άλλων εξαιρετικά επιτυχημένων βιβλίων. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ζει στη Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του.

Subtitle: 
O Έλβις στα ίχνη του δολοφόνου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-159-0
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο