Product

Kruiden, groente, fruit

Product

Krzysztof Kieślowski

Kryptum

Κωδικός:
123693
Description: 

Στα έγκατα της ισπανικής πόλης Αντίγουα υποβόσκει ένα μυστικό αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων.
Ποιο είναι το κλειδί του μυστηρίου που συνδέει τα δώδεκα κομμάτια του παπύρου;
Ποιος είναι ο μυστικός σύνδεσμος μεταξύ Ιερουσαλήμ, Μέκκας και Αντίγουα; Και γιατί έχουν δείξει οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τόσο μεγάλο ενδιαφέρον γι' αυτό το μυστήριο;
Η έρευνα για τη λύση του αινίγματος οδηγεί κάτω από τη μυστική κόλαση της Αντίγουα. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παγκόσμιο στοίχημα με το χρόνο - είναι ένα παιχνίδι με μια άγνωστη δύναμη.

17,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα έγκατα της ισπανικής πόλης Αντίγουα υποβόσκει ένα μυστικό αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων. Ποιο είναι το κλειδί του μυστηρίου που συνδέει τα δώδεκα κομμάτια του παπύρου; Ποιος είναι ο μυστικός σύνδεσμος μεταξύ Ιερουσαλήμ, Μέκκας και Αντίγουα; Και γιατί έχουν δείξει οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τόσο μεγάλο ενδιαφέρον γι' αυτό το μυστήριο; Η έρευνα για τη λύση του αινίγματος οδηγεί κάτω από τη μυστική κόλαση της Αντίγουα. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παγκόσμιο στοίχημα με το χρόνο - είναι ένα παιχνίδι με μια άγνωστη δύναμη. KRYPTUM: Το τελευταίο κλειδί της κληρονομιάς της Βαβυλώνας.
Subtitle: 
Το τελευταίο κλειδί της κληρονομιάς της Βαβυλώνας...
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1608-0
Book pages: 
772
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αγκουστίν Σάντσες Βιντάλ κατέχει την έδρα της Ιστορίας της Τέχνης (κινηματογράφου και άλλων οπτικοακουστικών μέσων) στο Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα, όπου προηγουμένως δίδασκε και μελετούσε την ισπανική λογοτεχνία, μετά την απόκτηση διδακτορικού τίτλου με τη διατριβή του σχετικά με τον Μιγκέλ Ερνάντες.
Συνεργάστηκε με τον Λουίς Μπουνιουέλ για τη συλλογή και έκδοση των γραπτών του, ενώ ως σεναριογράφος έχει συνεργαστεί με αρκετούς σκηνοθέτες, μεταξύ των οποίων και ο Κάρλος Σάουρα.
Από τα πενήντα και πλέον βιβλία του με θέμα τη λογοτεχνία, την τέχνη και τον κινηματογράφο αξίζει να αναφερθούμε στο Μπουνιουέλ, Λόρκα, Νταλί: Το ατέλειωτο αίνιγμα"" για το οποίο το 1988 τιμήθηκε με το βραβείο ESPEJO DE ESPANA. Το 2005 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Το αντικλείδι", το οποίο κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες.

Subtitle: 
Το τελευταίο κλειδί της κληρονομιάς της Βαβυλώνας...
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1608-0
Book pages: 
772
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο