Product

Le terrorisme

Product

Le vieux Réthymno et sa Forteresse

Le Tourbillon

Κωδικός:
103001
Description: 

...Έζησα πολλά πάθη στη ζωή μου. Άλλα κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή και μέσα στον ύπνο μου. Ορισμένα από αυτά έγιναν λέξεις. Όχι απαραίτητα εκείνα που είναι εμφανή και σε τρίτους. Ορισμένα από τα πάθη του ύπνου μου φαίνονται να τα έχω ζήσει πιο έντονα και πιο πραγματικά από εκείνα που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

...Έζησα πολλά πάθη στη ζωή μου. Άλλα κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή και μέσα στον ύπνο μου. Ορισμένα από αυτά έγιναν λέξεις. Όχι απαραίτητα εκείνα που είναι εμφανή και σε τρίτους. Ορισμένα από τα πάθη του ύπνου μου φαίνονται να τα έχω ζήσει πιο έντονα και πιο πραγματικά από εκείνα που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. ...Το στοιχείο της έκπληξης βρίσκω ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και όχι μόνο σε μια σχέση αλλά και στη ζωή γενικότερα. Η δυνατότητα της έκπληξης είναι που δίνει το ιδιαίτερο χρώμα και που μας κρατάει "νέους". Αν μπορείς να προσφέρεις και να δέχεσαι το απρόσμενο τότε μόνο υπάρχει πνοή. ...Στις τέσσερις κάποιο πρωί αισθάνθηκα ένα αόρατο χέρι να με σπρώχνει και άρχισα να γράφω. Στο τέλος ήμουνα πια τελείως γυμνός αλλά και τελείως καθαρός.
Subtitle: 
Μύθοι και ιστορίες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-262-031-5
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
20χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο

Ο Ανδρέας Χρ. Ριζόπουλος γεννήθηκε το 1941. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δραστηριοποιήθηκε επί πενήντα χρόνια στους χώρους της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας. Είναι ενεργό μέλος Τεκτονικών Δυνάμεων στην Ελλάδα, την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Επί 40 χρόνια ασχολείται με την τεκτονική ιστορική έρευνα και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά, επετηρίδες της Αγγλίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας, των ΗΠΑ και της Τουρκίας.
Είναι ο μοναδικός Έλληνας που εκλέχτηκε Τακτικό Μέλος της αρχαιότερης και σημαντικότερης Στοάς Ερευνών, με ιστορία 126 χρόνων, της Quatuor Coronati υπ' αριθ. 2076 υπό την Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας.
Επίσης εκλέχτηκε Εταίρος (Fellow) της Scottish Rite Research Society, του μεγαλύτερου τεκτονικού ερευνητικού οργανισμού του Σκωτικού Τύπου υπό την αιγίδα του Μητρικού Υπάτου Συμβουλίου της Νότιας Δικαιοδοσίας. Παγκόσμια υπάρχουν μόνο 11 Εταίροι στις ΗΠΑ και μόνο δύο στην Ευρώπη.
Έχει εκδώσει 15 βιβλία και έχει μεταφράσει στα ελληνικά διάφορα ιστορικά και επιστημονικά συγγράμματα.

Subtitle: 
Μύθοι και ιστορίες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-262-031-5
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
20χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο