Product

L'huile d’olive

Product

Liberté économique et défence de lntérêt general: Le problème de retransmission par câble des émissions télévisées dans l'Union eurpéenne

Libération

Κωδικός:
71394
Αuthor: 
Description: 

Τι μένει από το Μάη του '68; Η Liberation. Η εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1973 από τους μαοϊκούς και τον Ζαν-Πολ Σαρτρ είναι αναμφίβολα η πιο εκπληκτική περιπέτεια στο χώρο του Τύπου, μεταπολεμικά, στη Γαλλία και όχι μόνο. Η ιστορία της συνδέεται με την ιστορία των τελευταίων τριάντα χρόνων. Οι επιτυχίες της είναι αναρίθμητες, το ίδιο και οι αποτυχίες της.

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι μένει από το Μάη του '68; Η Liberation. Η εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1973 από τους μαοϊκούς και τον Ζαν-Πολ Σαρτρ είναι αναμφίβολα η πιο εκπληκτική περιπέτεια στο χώρο του Τύπου, μεταπολεμικά, στη Γαλλία και όχι μόνο. Η ιστορία της συνδέεται με την ιστορία των τελευταίων τριάντα χρόνων. Οι επιτυχίες της είναι αναρίθμητες, το ίδιο και οι αποτυχίες της. Ήταν απαραίτητο, για πρώτη φορά, να αφηγηθεί κανείς αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, που τη βίωσαν δημοσιογράφοι προερχόμενοι, στο ξεκίνημα, από την Άκρα Αριστερά -γεγονός που ξεχάστηκε γρήγορα- και οι οποίοι εισέβαλαν στο προσκήνιο με τέτοιο ενθουσιασμό, ώστε να καταστούν σημαιοφόροι των γεγονότων των τελευταίων τριάντα χρόνων.
Subtitle: 
Η ιστορία
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0598-4
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η ιστορία
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0598-4
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο