Product

Management of Recovered Wood

Product

Management εκπαιδευτικών μονάδων και εκπαίδευσης

Management ανθρώπινων πόρων

Κωδικός:
132641
Manufacturer: 
Description: 

Διοίκηση, Προγραμματισμός, Ανάλυση εργασίας, Περιγραφή θέσης εργασίας, Εντοπισμός και επιλογή κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, Εκπαίδευση, Αξιολόγηση απόδοσης, Πολιτική αμοιβών.

29,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διοίκηση, Προγραμματισμός, Ανάλυση εργασίας, Περιγραφή θέσης εργασίας, Εντοπισμός και επιλογή κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, Εκπαίδευση, Αξιολόγηση απόδοσης, Πολιτική αμοιβών. Στο βιβλίο δίνεται έμφαση στον Προγραμματισμό των Ανθρώπινων Πόρων, καθώς εξετάζονται διεξοδικά οι παράγοντες του εσωτερικού και του εξωτερικού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων, που παίζουν ρόλο στη διαμόρφωσή του. Ως πρακτική εφαρμογή, δίνονται μαθηματικά υποδείγματα και διαμορφώνονται προβλήματα για τη λήψη αποφάσεων σε ό,τι αφορά στην ορθή κατανομή των ανθρώπινων πόρων στις διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, λαμβάνοντας υπόψη τους τυχόν περιορισμούς. Επίσης, περιλαμβάνονται οι πιο ενδεδειγμένες εφαρμογές, μέθοδοι και χρηστικά εργαλεία για την ανάλυση και την περιγραφή θέσεων εργασίας, όπως αυτά έχουν καταγραφεί στη σύγχρονη βιβλιογραφία, αλλά και εφαρμόζονται σε μεγάλες διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις. Ακόμη, αναλύονται τα βασικά στάδια για την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης των ανθρωπινών πόρων και προτείνονται όλες οι δυνατές και σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν, για να καταστεί η εκπαίδευση αποτελεσματική για τους εργαζόμενους, αλλά και για την επιχείρηση. Παράλληλα, περιγράφονται οι μέθοδοι και τα χρηστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις και θεωρούνται αποτελεσματικά για την προσέλκυση, τον εντοπισμό και την επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων. Τέλος, εξετάζονται οι μέθοδοι και τα εργαλεία με τα οποία μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικά η αξιολόγηση της απόδοσης των ανθρώπινων πόρων, και παρουσιάζονται οι κυριότεροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής αμοιβών μιας επιχείρησης, καθώς και τα βασικά συστήματα αμοιβών και παροχών που με μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιούνται σήμερα από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.
Subtitle: 
Θεωρία και πράξη
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7860-73-Χ
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Βαξεβανίδου είναι Διδάκτορας και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, στην Οικονομική Ανάλυση και τη Διαχείριση των Ανθρώπινων Πόρων. Επίσης, είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο), με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και στις Ποσοτικές Μεθόδους. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και μελέτες της σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά κι έχει εκπονήσει μελέτες για φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και για το Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ. Είναι στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης και έχει υπηρετήσει ως Ακόλουθος Τύπου, Γραμματέας και Σύμβουλος Επικοινωνίας στις Πρεσβείες της Ελλάδος στη Λευκωσία και τη Σόφια.

Subtitle: 
Θεωρία και πράξη
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7860-73-Χ
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο