Product

Marie Claire γρήγορα γεύματα

Product

Marilyn Monroe

Marie Claire ιδιαίτερες γεύσεις

Κωδικός:
67826
Αuthor: 
Description: 

Οι "Ιδιαίτερες γεύσεις" της Marie Claire είναι μια πρόσκληση για ένα μεθυστικό ταξίδι των αισθήσεων, που δεν εξάπτει μόνο τη γεύση, αλλά βασανίζει και το μυαλό. Από τη γλυκιά απαλότητα της βανίλιας μέχρι το πικρό κίτρο, τη δελεαστική γλυκύτητα της σοκολάτας, μέχρι την άγρια δύναμη της πιπεριάς. Οι "Ιδιαίτερες γεύσεις" σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε την προέλευση 14 αρωματικών υλικών και σας προσφέρει απλές και γευστικές συνταγές για να τις φτιάξετε.

28,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "Ιδιαίτερες γεύσεις" της Marie Claire είναι μια πρόσκληση για ένα μεθυστικό ταξίδι των αισθήσεων, που δεν εξάπτει μόνο τη γεύση, αλλά βασανίζει και το μυαλό. Από τη γλυκιά απαλότητα της βανίλιας μέχρι το πικρό κίτρο, τη δελεαστική γλυκύτητα της σοκολάτας, μέχρι την άγρια δύναμη της πιπεριάς. Οι "Ιδιαίτερες γεύσεις" σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε την προέλευση 14 αρωματικών υλικών και σας προσφέρει απλές και γευστικές συνταγές για να τις φτιάξετε. Με το κλασικό στιλ της Ντόνας Χέι, οι "Ιδιαίτερες γεύσεις" αποδεικνύουν ότι η προετοιμασία γευστικών τροφών με φρέσκα υλικά, δεν είναι απαραίτητα δύσκολη.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7927-46-Χ
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
30χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ντόνα Χέι είναι μια αυστραλιανή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Έγινε γνωστή τελευταία για το μοντέρνο στυλ της και έχει επηρεάσει πολύ την εποχή μας στον τομέα αυτό. Στα 3 βιβλία μαγειρικής της, που είναι μπεστ-σέλλερς, το "Καινούργια Μαγειρική", το "Γρήγορα Γεύματα" και το "Καινούρια Διασκέδαση" δείχνει με παραδείγματα ένα καινούριο στιλ μαγειρικής και φαγητού, όπου χρησιμοποιεί ποιότητα, φρέσκα προϊόντα σαν βάση της και ανόθευτα αρωματικά χόρτα και φρούτα, σαν μοναδικό σημείο διαφοράς της.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7927-46-Χ
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
30χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο