Product

Marketing εικαστικών τεχνών

Product

Marketing και Branding τόπου

Marketing εστιατορίου

Κωδικός:
96876
Description: 

"Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται;" "Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω πιστή πελατεία;", "Τι τιμές να βάλω;", "Πώς να προβάλλω το εστιατόριο μου;" Στα ερωτήματα αυτά, που βασανίζουν κάθε επιχειρηματία του επισιτιστικού κλάδου, δίνει λύσεις το παρόν εγχειρίδιο, προσεγγίζοντας το εστιατόριο από την πλευρά του επισκέπτη.

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται;" "Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω πιστή πελατεία;", "Τι τιμές να βάλω;", "Πώς να προβάλλω το εστιατόριο μου;" Στα ερωτήματα αυτά, που βασανίζουν κάθε επιχειρηματία του επισιτιστικού κλάδου, δίνει λύσεις το παρόν εγχειρίδιο, προσεγγίζοντας το εστιατόριο από την πλευρά του επισκέπτη. Στόχος του συγγραφέα είναι να "αποκωδικοποιήσει" τις ανάγκες του επισκέπτη: τι θέλει, τι τον ενοχλεί, πώς σκέπτεται, πως αποφασίζει, με κύριο στόχο να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσελκυστούν πιθανοί πελάτες αλλά και πως αυτοί θα παραμείνουν στην επιχείρηση. [...]
Subtitle: 
Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-351-595-7
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko - Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Subtitle: 
Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται... και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-351-595-7
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο