Product

Messi: Μαθητικό ημερολόγιο 2012-2013

Product

Metal-ικές ιστορίες φαντασίας και τρόμου

Meta-Management

Κωδικός:
118684
Manufacturer: 
Description: 

Όλες οι αλήθειες για το πώς δουλεύουν οι επιχειρήσεις όπως δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια.
Πώς να πετύχετε στον τομέα της οργάνωσης, της διοίκησης και των πωλήσεων, κατανοώντας τις αρχές της νέας εποχής.

Πρακτικός οδηγός για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να διπλασιάσετε το εισόδημά σας, και να επιτύχετε όλα όσα θέλετε στη δουλειά και στη ζωή.

Απαραίτητο εγχειρίδιο για στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές, managers, επιχειρηματίες.

12,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλες οι αλήθειες για το πώς δουλεύουν οι επιχειρήσεις όπως δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια. Πώς να πετύχετε στον τομέα της οργάνωσης, της διοίκησης και των πωλήσεων, κατανοώντας τις αρχές της νέας εποχής. Πρακτικός οδηγός για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να διπλασιάσετε το εισόδημά σας, και να επιτύχετε όλα όσα θέλετε στη δουλειά και στη ζωή. Απαραίτητο εγχειρίδιο για στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές, managers, επιχειρηματίες.
Subtitle: 
Μια καινούρια διαφορετική προσέγγιση στην διοίκηση των επιχειρήσεων, στον τρόπο λειτουργίας της ανθρώπινης συμπεριφοράς, στο marketing και στις πωλήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-86564-4-3
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

0 Γιώργος Προφέτης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο (ΒΑ Schille Int' l University, MBA Middlesex University UK), ασχολήθηκε εκτεταμένα με τη μελέτη θεμάτων προσωπικότητας, επιτυχίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς (PhD, Breyer State University, USA), ενώ επίσης μελέτησε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και πήρε Advanced Diploma in Life Skills Coaching (Stonebridge Associated Colleges, UK).
Εργάσθηκε ως στέλεχος στρατηγικού σχεδιασμού σε μεγάλη βιομηχανία και επίσης ως διευθυντής Marketing -Πωλήσεων μεγάλης εταιρίας, ενώ σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, σεμιναρίων και επιτυχημένων βιβλίων ("Το Ταλέντο της Επιτυχίας", "Meta-management", κλπ.).
Η θεωρία του είναι ότι κάθε θετική αλλαγή ξεκινάει "από μέσα προς τα έξω" συνεπώς, για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά ή τη ζωή μας θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, να σκεφτούμε διαφορετικά, να ανακαλύψουμε και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας, να αναγνωρίσουμε τα εμπόδια που μας απομακρύνουν από την επιτυχία και τέλος, να δουλέψουμε με πάθος και σύστημα προς την κατεύθυνση των στόχων μας.
Μέλος της Hellenic Coaching Association (HCA) και εγγεγραμμένος στο European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Συνεργάζεται με ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών.

Subtitle: 
Μια καινούρια διαφορετική προσέγγιση στην διοίκηση των επιχειρήσεων, στον τρόπο λειτουργίας της ανθρώπινης συμπεριφοράς, στο marketing και στις πωλήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-86564-4-3
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο