Product

Mezz'ora di magia all' Acropoli

Product

Mia and Me: Καλώς ήρθατε στη Σεντόπια

Mi chiamo Arberto Gardini

Κωδικός:
71434
Manufacturer: 
Description: 

"...Πόσα πράγματα, που είχε ζήσει μαζί με την Χριστίνα του, του περνούσαν απ' το μυαλό, πόσες μικρές "τρέλες", που όμως ήταν όλα τόσο θαυμάσια. Λες και όλη η περιπέτειά τους ήταν ένα θαύμα ζωής, που μόνο η Ελλάδα τους το πρόσφερε. Κι ας ήταν οι δυο τους μόνοι, σχεδόν πάντα. Τι κι αν ήταν ορθόδοξη, τι κι αν ήταν ό,τι ήταν η Χριστίνα. Της είχε πει, κάποτε, ότι για εκείνον ήταν ο Θεός του, η θρησκεία του. Μα εκείνη τον είχε πιστέψει πραγματικά; Μήπως πίστευε ότι την κορόιδευε; Ένιωσε κάποια ενοχή. Ισως και εκείνος έφταιγε. Ισως έπρεπε να της κρατούσε πιο σφιχτά το χέρι.

8,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Πόσα πράγματα, που είχε ζήσει μαζί με την Χριστίνα του, του περνούσαν απ' το μυαλό, πόσες μικρές "τρέλες", που όμως ήταν όλα τόσο θαυμάσια. Λες και όλη η περιπέτειά τους ήταν ένα θαύμα ζωής, που μόνο η Ελλάδα τους το πρόσφερε. Κι ας ήταν οι δυο τους μόνοι, σχεδόν πάντα. Τι κι αν ήταν ορθόδοξη, τι κι αν ήταν ό,τι ήταν η Χριστίνα. Της είχε πει, κάποτε, ότι για εκείνον ήταν ο Θεός του, η θρησκεία του. Μα εκείνη τον είχε πιστέψει πραγματικά; Μήπως πίστευε ότι την κορόιδευε; Ένιωσε κάποια ενοχή. Ισως και εκείνος έφταιγε. Ισως έπρεπε να της κρατούσε πιο σφιχτά το χέρι. Να της έδινε περισσότερο κουράγιο. Περισσότερη δύναμη. Το σκέφτηκε τώρα που η φτωχή Χριστίνα δεν ήταν πλέον δίπλα του..."
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7691-76-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το έτος 1963 στην Αθήνα. Τελείωσε το 26ο Λύκειο Αθηνών, κατέχει τρία διπλώματα ξένων γλωσσών (μη πανεπιστημιακών) και εργάστηκε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα επί σειρά ετών.
Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.
Έζησε στην Αθήνα και στην επαρχιώτικη Ελλάδα.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7691-76-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο