Product

Nadir

Product

Naked Mirrors

Naiv. Super.

Κωδικός:
64781
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Με το βιβλίο αυτό ο Άρλεντ Λου έκανε μια λαμπρή εμφάνιση στον κόσμο της λογοτεχνίας. Πέντε χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο βρίσκεται ακόμη στη λίστα των μπεστ σέλερ, κερδίζοντας καθημερινά φανατικούς οπαδούς.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Με το βιβλίο αυτό ο Άρλεντ Λου έκανε μια λαμπρή εμφάνιση στον κόσμο της λογοτεχνίας. Πέντε χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο βρίσκεται ακόμη στη λίστα των μπεστ σέλερ, κερδίζοντας καθημερινά φανατικούς οπαδούς. Είναι το είδος εκείνο μυθιστορήματος που κάνει τους νέους να διαβάζουν λογοτεχνία. Με γνήσια πρωτοτυπία, παραβιάζει τους κανόνες σαν... να μην υπήρχαν ποτέ. Είναι ταυτόχρονα βιογραφία, κωμωδία, αλληγορία, ερωτική ιστορία και φιλοσοφική πραγματεία. Ο αφηγητής, ένας 25χρονος απόφοιτος πανεπιστημίου, ζει, όπως πολλοί άλλοι νέοι της γενιάς του, μια ζωή "εικονική". Τη μέρα των γενεθλίων του κυριεύεται ξαφνικά από τρομερές αμφιβολίες για τον εαυτό του και τον κόσμο. Έτσι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στο συναισθηματικό τοπίο κάθε ανθρώπου, στο οποίο ο αναγνώστης καλείται να συμμετάσχει.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-218-241-5
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
21χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άρλεντ Λου γεννήθηκε το 1969 στη Νορβηγία και είναι σήμερα ο αγαπημένος συγγραφέας της νέας γενιάς. Ασχολήθηκε με το θέατρο και τον κινηματογράφο γυρίζοντας ταινίες μικρού μήκους και βιντεοκλίπ. Έχει εργαστεί ως κριτικός σε εφημερίδα και, εθελοντικά, σε σχολείο. Στο χώρο της λογοτεχνίας εμφανίστηκε το 1993, με το μυθιστόρημα Tatt av Kvinnen (Όσα παίρνουν οι γυναίκες), το οποίο οι κριτικοί χαρακτήρισαν "εξαιρετικά διασκεδαστικό και ευρηματικό". Το 1999 έγραψε το μυθιστόρημα L που επίσης γνώρισε επιτυχία.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-218-241-5
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
21χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο