Product

NMR: Αρχές και εφαρμογές φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού στην ιατρική, φαρμακευτική χημεία, βιοχημεία, χημεία τροφίμων και ποτών

Product

NO

NMS Επείγουσας ιατρικής

Κωδικός:
153599
Description: 

Η ελληνική έκδοση του NMS Επείγουσα ιατρική-κλινικό εγχειρίδιο (δεύτερη έκδοση), αποτελεί ίσως το πλέον συμπυκνωμένο βιβλίο επειγοντολογίας με τα καλύτερα χρηστικά χαρακτηριστικά.

Από την πληθώρα των γνώσεων που ένας επειγοντολόγος πρέπει να έχει προκειμένου να είναι καλά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το επείγον, υπάρχει ένα ανελαστικό ποσό γνώσεων που πρέπει να το έχει πάντα σε πρώτη ζήτηση. Αυτό το ελάχιστο ποσό έρχεται να εξασφαλίσει το κλινικό εγχειρίδιο επείγουσας ιατρικής των Paul D. Biddinger, Jonathan Ν. Adler, Scott Η. Plantz, Dana A. Stearns, William Gossman.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ελληνική έκδοση του NMS Επείγουσα ιατρική-κλινικό εγχειρίδιο (δεύτερη έκδοση), αποτελεί ίσως το πλέον συμπυκνωμένο βιβλίο επειγοντολογίας με τα καλύτερα χρηστικά χαρακτηριστικά. Από την πληθώρα των γνώσεων που ένας επειγοντολόγος πρέπει να έχει προκειμένου να είναι καλά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το επείγον, υπάρχει ένα ανελαστικό ποσό γνώσεων που πρέπει να το έχει πάντα σε πρώτη ζήτηση. Αυτό το ελάχιστο ποσό έρχεται να εξασφαλίσει το κλινικό εγχειρίδιο επείγουσας ιατρικής των Paul D. Biddinger, Jonathan Ν. Adler, Scott Η. Plantz, Dana A. Stearns, William Gossman.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-399-814-1
Book pages: 
420
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-399-814-1
Book pages: 
420
Publication Place: 
Αθήνα