Product

Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα

Product

Μια σελίδα αγάπης

Μια σειρά μαθημάτων πάνω στο αστρικό ταξίδι και τα όνειρα

Κωδικός:
124044
Description: 

Έχεις ποτέ δει κάποιο όνειρο στο οποίο να πετάς ή να ξέρεις ότι ονειρεύεσαι ή να αισθάνεσαι ότι αιωρείσαι αφότου είχες πέσει για ύπνο; Αν ναι, τότε είχες εμπειρία από το αστρικό ταξίδι.
Το βιβλίο "Μία σειρά μαθημάτων πάνω στο αστρικό ταξίδι και τα όνειρα", σε πηγαίνει ένα ταξίδι στον κόσμο των ονείρων, στο απώτατο βάθος της ανθρώπινης εμπειρίας και σου ανοίγει ένα κόσμο μάθησης στην καθημερινή σου ζωή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έχεις ποτέ δει κάποιο όνειρο στο οποίο να πετάς ή να ξέρεις ότι ονειρεύεσαι ή να αισθάνεσαι ότι αιωρείσαι αφότου είχες πέσει για ύπνο; Αν ναι, τότε είχες εμπειρία από το αστρικό ταξίδι. Το βιβλίο "Μία σειρά μαθημάτων πάνω στο αστρικό ταξίδι και τα όνειρα", σε πηγαίνει ένα ταξίδι στον κόσμο των ονείρων, στο απώτατο βάθος της ανθρώπινης εμπειρίας και σου ανοίγει ένα κόσμο μάθησης στην καθημερινή σου ζωή. Αυτός ο οδηγός είναι εύκολα κατανοητός και έγκυρα γραμμένος, δομημένος σε εννέα εβδομάδες, ώστε να σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να εξερευνήσεις τον κόσμο των ονείρων ακόμη περισσότερο. - Μάθε να προβάλλεσαι στο αστρικό και να έχεις εξωσωματικές εμπειρίες - Κατανόησε τα όνειρα σου και τον λόγο που υπάρχουν - Ανακάλυψε τι είναι το αστρικό πεδίο - Απόκτησε εμπειρίες από το συνειδητό ονείρεμα - Μάθε να κινείσαι στο αστρικό αφότου βρεθείς εκεί - Ανακάλυψε τα έργα του υποσυνείδητου νου - Εξερεύνησε έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης της ζωής - Συμπεριλαμβάνεται οδηγός για την κατανόηση του νοήματος των ονείρων Παρακολούθησε τα μαθήματα στο βιβλίο και στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7960-49-1
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Mark H. Pritchard γράφει με το όνομα του πνευματικού του Είναι, Belzebuub, και βρίσκεται στο προσκήνιο της διδασκαλίας για το αστρικό ταξίδι, τις εξωσωματικές εμπειρίες και την μυστικιστική πλευρά της ζωής, σε ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι το οποίο κάνει από το 1990. Καθοδηγούμενος από την δική του εκτεταμένη προσωπική εμπειρία, έχει γράψει το ποιο καταρτισμένο και αποτελεσματικό βιβλίο που υπάρχει πάνω στο αστρικό ταξίδι. Κατά την παρούσα περίοδο χιλιάδες μαθητές παρακολουθούν τα δωρεάν μαθήματα πάνω στο αστρικό ταξίδι και τα όνειρα, την γαλήνη του πνεύματος μέσα μας και το ταξίδι προς την φώτιση.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7960-49-1
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο