Product

"ου δει αιρετικοίς ή σχισματικοίς συνεύχεσθαι"

Product

P and I club

Ουδέν γλυκύτερον της πατρίδος

Κωδικός:
118231
Description: 

Οι μάντεις είχαν προφητεύσει πως το παιδί τούτο θα παρέμενε ανίκητο σε όλη του τη ζωή εφόσον γεννήθηκε τη μέρα που ο πατέρας του είχε πετύχει τρεις νίκες.

Πράγματι ο Αλέξανδρος υπήρξε ο μεγαλύτερος στρατηλάτης από όσους είχε γνωρίσει τότε ο κόσμος. Κορυφαίοι στρατηγοί της Ρώμης διατείνονταν ότι ο Αλέξανδρος ήταν ο σπουδαιότερος από όλους τους στρατηγούς του κόσμου.

Κανένας άνθρωπος δεν κατόρθωσε να τον φθάσει στην ανδρεία, την αποφασιστικότητα και τη μεγαλοφυία.

8,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι μάντεις είχαν προφητεύσει πως το παιδί τούτο θα παρέμενε ανίκητο σε όλη του τη ζωή εφόσον γεννήθηκε τη μέρα που ο πατέρας του είχε πετύχει τρεις νίκες. Πράγματι ο Αλέξανδρος υπήρξε ο μεγαλύτερος στρατηλάτης από όσους είχε γνωρίσει τότε ο κόσμος. Κορυφαίοι στρατηγοί της Ρώμης διατείνονταν ότι ο Αλέξανδρος ήταν ο σπουδαιότερος από όλους τους στρατηγούς του κόσμου. Κανένας άνθρωπος δεν κατόρθωσε να τον φθάσει στην ανδρεία, την αποφασιστικότητα και τη μεγαλοφυία. Ο Αλέξανδρος κληρονόμησε από τον πατέρα του σπουδαία προτερήματα - δηλαδή οξεία αντίληψη και στρατιωτικό νου...
Subtitle: 
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πατρής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-446-017-Χ
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανδρέας Ντούνης γεννήθηκε στους Ραπταίους Ευβοίας. Είναι πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών καθώς και άλλων σχολών. Υπηρέτησε στη γενική επαγγελματική εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας επί 35 συναπτά έτη, φεύγοντας με το βαθμό του διευθυντή. Συμμετείχε στην ομάδα εργασίας του Υπουργείου για τη μεταρρύθμιση της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης με το Ν.576/1977. Με το Νόμο αυτό η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση διακρίνεται σε μέση και ανώτερη.

Subtitle: 
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πατρής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-446-017-Χ
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο