Product

Parnassos

Product

Parole

Parnassos Guidebook 2010

Κωδικός:
154840
Description: 

Το "Parnassos Guidebook 2010" κυκλοφόρησε για πρώτη χρονιά τον Δεκέμβριο του 2009 σε 30.000 αντίτυπα. Το "Parnassos Guidebook" διατίθεται δωρεάν, έχει 164 σελίδες και είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Το "Parnassos Guidebook" παρέχει πληροφορίες για την ιστορία, τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τα αξιοθέατα και τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού (Αράχωβα, Δελφοί, Χρισσό, Άμφισσα, Γραβιά, Βάργιανη, Μαριολάτα, Επτάλοφος, Λιλαία, Πολύδροσος, Αμφίκλεια, Τιθορέα, Αντίκυρα, Ιτέα, Γαλαξίδι, κ.ά.).

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Parnassos Guidebook 2010" κυκλοφόρησε για πρώτη χρονιά τον Δεκέμβριο του 2009 σε 30.000 αντίτυπα. Το "Parnassos Guidebook" διατίθεται δωρεάν, έχει 164 σελίδες και είναι γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά. Το "Parnassos Guidebook" παρέχει πληροφορίες για την ιστορία, τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τα αξιοθέατα και τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού (Αράχωβα, Δελφοί, Χρισσό, Άμφισσα, Γραβιά, Βάργιανη, Μαριολάτα, Επτάλοφος, Λιλαία, Πολύδροσος, Αμφίκλεια, Τιθορέα, Αντίκυρα, Ιτέα, Γαλαξίδι, κ.ά.). Η κόκκινη σειρά οδηγών φέτος αποφάσισε να ανέβει στα βουνά, έτσι μετά τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, τη Σύρο και τη Μήλο, ο κόκκινος οδηγός για τον Παρνασσό είναι πλέον γεγονός. Στις σελίδες του "Parnassos Guidebook" θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τους γραφικούς οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού που σας καλούν να τους επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές τους όλες τις εποχές του χρόνου. Αν βρίσκεστε ήδη στην περιοχή του Παρνασσού, σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα και αξέχαστα. Αν όμως διαβάζετε τον οδηγό χωρίς να έχετε προς το παρόν κανονίσει την επίσκεψή σας στην περιοχή, κάτι μας λέει πως με όλα όσα διαβάσετε στις σελίδες του, αργά ή γρήγορα θα πάρετε και εσείς τα βουνά! Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν με κάθε τρόπο την πρώτη αυτή έκδοση για τον Παρνασσό και εκείνους που εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που έχετε αυτή τη στιγμή στα χέρια σας. Περιέχονται οι ενότητες: # Ελλάδα - Γενικές πληροφορίες # Παρνασσός Γεωγραφία Μυθολογία - Ιστορία Χλωρίδα και πανίδα Ορυκτός πλούτος Βιώσιμη ανάπτυξη: εξόρυξη και αποκατάσταση Ο ελαιώνας της Άμφισσας Τοπικός οίνος Παρνασσού Δραστηριότητες - Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού, πεζοπορία, ορειβασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, διαδρομές 4x4, κυνήγι Διαδρομές - Όσιος Λουκάς/Δίστομο/Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα/Δεσφίνα/Ιτέα/Γαλαξίδι - Ζεμενό/Αράχωβα/Καλύβια/Δελφοί/Χρισσό - Άμφισσα/Σερνικάκι/Ελαιώνας/Δροσοχώρι/Μεταλλευτικό Πάρκο - Γραβιά/Βάργιανη/Μαριολάτα - Επτάλοφος/Λιλαία/Πολύδροσος - Αμφίκλεια/Τιθορέα/Δαύλεια Πρακτικές πληροφορίες Κατάλογος επιχειρήσεων Παρνασσού
Publications Date: 
2009
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Σαντορίνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Σαντορίνη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο