Product

Parole

Product

Paros

Parole, parole, parole…

Κωδικός:
130762
Description: 

Το Parole, Parole, Parole της Maria Angela Cernigliaro (ψευδώνυμο Mariella Zurula) είναι ένα θεματικό λεξικό "ευρείας χρήσης" για την εύκολη και ευχάριστη διδασκαλία / εκμάθηση ιταλικών λέξεων (ουσιαστικά, επίθετα, ρήματα και πάνω απ’ όλα φρασεολογία) που μεταφράζονται με επιμέλεια στα ελληνικά.

24,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Parole, Parole, Parole της Maria Angela Cernigliaro (ψευδώνυμο Mariella Zurula) είναι ένα θεματικό λεξικό "ευρείας χρήσης" για την εύκολη και ευχάριστη διδασκαλία / εκμάθηση ιταλικών λέξεων (ουσιαστικά, επίθετα, ρήματα και πάνω απ’ όλα φρασεολογία) που μεταφράζονται με επιμέλεια στα ελληνικά. Το βιβλίο αποτελείται από θεματικές ενότητες και καλύπτει τις γλωσσικές ανάγκες των μαθητών που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις με σκοπό την "κατάκτηση" των επίσημων διπλωμάτων που βεβαιώνουν την γνώση της ιταλικής γλώσσας, των υποψηφίων φοιτητών ιταλικών Πανεπιστημίων, ενώ απευθύνεται επίσης σε όσους υποστηρίζουν ότι για να μιλάμε ή/και να γράφουμε μια ξένη γλώσσα μόνο οι ιδέες δεν φτάνουν εάν δεν συνοδεύονται από λεξιλογικό πλούτο.
Subtitle: 
Ιταλο-ελληνικό θεματικό λεξικό
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6604-84-5
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρία Άντζελα Τσερνιλιάρο-Τσουρούλα γεννήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας καθώς και του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Φεντερίκο ΙΙ της Νάπολης. Εκπόνησε τη διατριβή της, με θέμα «Η επιρροή του Λουντοβίκο Αριόστο στο έργο του Ίταλο Καλβίνο», στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στην Αθήνα, στο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο. Έχει συγγράψει βιβλία Διδακτικής της ιταλικής γλώσσας, μυθιστορήματα και δοκίμια, που έχουν δημοσιευθεί στην Ελλάδα και την Ιταλία

Subtitle: 
Ιταλο-ελληνικό θεματικό λεξικό
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6604-84-5
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο