Product

Rimsky-Korsakov: Σεχραζάντ: Moussorgsky: Εικόνες από μια έκθεση

Product

Ripley's: Απίστευτα κι όμως αληθινά!

Ring

Κωδικός:
101585
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Ασακάβα είναι ένας επιτυχημένος εργασιομανής δημοσιογράφος σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιαπωνίας. Όμως, ακόμα τον κυνηγά το μόνο λάθος στην καριέρα του: η υπερβολική του ενασχόληση με ένα άρθρο για τον αποκρυφισμό.
Ο ξαφνικός, ανεξήγητος θάνατος της ανιψιάς του τον αφήνει αδιάφορο... μέχρι που μαθαίνει ότι το βράδυ του θανάτου της, την ίδια ακριβώς ώρα, πέθανε στο Τόκιο και ένας άλλος έφηβος από καρδιακή προσβολή. Ο Ασακάβα αρχίζει να ερευνά την υπόθεση με τη βοήθεια του Ρουίτζι, ενός παλιού εκκεντρικού συμμαθητή του.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ασακάβα είναι ένας επιτυχημένος εργασιομανής δημοσιογράφος σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιαπωνίας. Όμως, ακόμα τον κυνηγά το μόνο λάθος στην καριέρα του: η υπερβολική του ενασχόληση με ένα άρθρο για τον αποκρυφισμό. Ο ξαφνικός, ανεξήγητος θάνατος της ανιψιάς του τον αφήνει αδιάφορο... μέχρι που μαθαίνει ότι το βράδυ του θανάτου της, την ίδια ακριβώς ώρα, πέθανε στο Τόκιο και ένας άλλος έφηβος από καρδιακή προσβολή. Ο Ασακάβα αρχίζει να ερευνά την υπόθεση με τη βοήθεια του Ρουίτζι, ενός παλιού εκκεντρικού συμμαθητή του. Οι δυο τους οδηγούνται από τη μητρόπολη του Τόκιο, όπου βρίθουν οι φόβοι μιας σύγχρονης κοινωνίας, στην επαρχία της Ιαπωνίας -σε ένα ορεινό τουριστικό θέρετρο, σε ένα ηφαιστειογενές νησί και σε μια επαρχιακή κλινική- που τη στοιχειώνει το παρελθόν. Η αναζήτησή τους καταλήγει στα ίχνη μιας καταστροφικής δύναμης που θα επιβάλει στον Ασακάβα το δίλημμα: να σώσει την οικογένειά του ή την ανθρωπότητα;
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-436-131-7
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Koji Suzuki γεννήθηκε το 1957 στο Χαραμάτσου, νοτιοδυτικά του Τόκιο. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Κέιο, και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα γαλλικά. Μετά την αποφοίτησή του, αρχικά εργάστηκε ως προγυμναστής για μαθητές του δημοτικού -ένας μάλλον ανορθόδοξος δάσκαλος, που αρεσκόταν να αφηγείται τρομακτικές ιστορίες στους μαθητές του. Έχει δίπλωμα ιστιοπλοΐας και έχει διασχίσει με μοτοσικλέτα τις ΗΠΑ, από το Κι Ουέστ ως το Λος Άντζελες.
Πατέρας δύο κοριτσιών, ο Suzuki θεωρείται αυθεντία στην ανατροφή παιδιών και έχει γράψει πολλά βιβλία πάνω σ’ αυτό το αντικείμενο.
Το 1990, το πρώτο βιβλίο του Suzuki, "Rakuen" ("Παράδεισος"), κέρδισε το Βραβείο Φανταστικού Μυθιστορήματος στην Ιαπωνία και σηματοδότησε την αρχή της καριέρας του ως συγγραφέα. Το "Ring", το οποίο έγραψε με ένα μωρό στην αγκαλιά του, είναι το πρώτο βιβλίο από την παγκοσμίως γνωστή τριλογία του, που περιλαμβάνει ακόμη το "Spiral" και το "Loop". O Suzuki, γνωστός και ως "Stephen King της Ιαπωνίας", έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση των μυθιστορημάτων τρόμου στη χώρα του. Ο συγγραφέας έχει ως έδρα το Τόκιο, αλλά θα τον βρείτε να γυρίζει όλη την Ιαπωνία με τη μοτοσικλέτα του.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-436-131-7
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο