Product

Scooby-Doo: Ο μασκοφόρος μάγος

Product

Scooby-Doo: Παίζω με τα χρώματα

Scooby-Doo: Ο μοχθηρός Βίκινγκ

Κωδικός:
119766
Αuthor: 
Description: 

Ο Σκούμπι και η παρέα του ετοιμάζονται να περάσουν ένα διασκεδαστικό απόγευμα στο νέο χωριό των Βίκινγκς στη Χώρα της Χαρούμενης Σάλι, ένα κοντινό λούνα παρκ.
Ο Σκούμπι και ο Σάγκι ανυπομονούν να πάνε βόλτα με το καταπληκτικό Σκανδιναβικό Τρενάκι, το καλύτερο της περιοχής. Όταν όμως ένας μοχθηρός Βίκινγκ τρομάζει όλους τους επισκέπτες, όλα δείχνουν ότι κανένας δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ στο υπέροχο αυτό παιχνίδι. Από τη Μυστήρια Α.Ε. εξαρτάται να ανακαλύψει το Βίκινγκ πριν γίνει η αιτία να κλείσει για πάντα η Χώρα της Χαρούμενης Σάλι.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σκούμπι και η παρέα του ετοιμάζονται να περάσουν ένα διασκεδαστικό απόγευμα στο νέο χωριό των Βίκινγκς στη Χώρα της Χαρούμενης Σάλι, ένα κοντινό λούνα παρκ. Ο Σκούμπι και ο Σάγκι ανυπομονούν να πάνε βόλτα με το καταπληκτικό Σκανδιναβικό Τρενάκι, το καλύτερο της περιοχής. Όταν όμως ένας μοχθηρός Βίκινγκ τρομάζει όλους τους επισκέπτες, όλα δείχνουν ότι κανένας δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ στο υπέροχο αυτό παιχνίδι. Από τη Μυστήρια Α.Ε. εξαρτάται να ανακαλύψει το Βίκινγκ πριν γίνει η αιτία να κλείσει για πάντα η Χώρα της Χαρούμενης Σάλι.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-898-5
Book pages: 
59
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-898-5
Book pages: 
59
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο