Product

Sex Play

Product

Sex έρωτας

Sex για έναν

Κωδικός:
140548
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αντιμετωπίζοντας ένα από τα τελευταία και βαθιά ριζωμένα ταμπού -τον αυνανισμό- η γνωστή αυθεντία Betty Dodson ξεσκεπάζει την υποκρισία σχετικά με τον αυνανισμό και αποκαλύπτει την ζωτική και εντελώς φυσιολογική μορφή της σεξουαλικής αυτής έκφρασης.

Η Betty Dodson αποδυκνείει πως οποιοσδήποτε μπορεί να απολαμβάνει τον αυτοερωτισμό χωρίς ενοχή ή αίσθημα μοναξιάς. Δεν είναι μόνο το ασφαλέστερο σεξ, αλλά και ένα ερωτικό καρύκευμα που μπορούν τα ζευγάρια να δοκιμάσουν σαν μια εναλλακτική μορφή σεξ.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αντιμετωπίζοντας ένα από τα τελευταία και βαθιά ριζωμένα ταμπού -τον αυνανισμό- η γνωστή αυθεντία Betty Dodson ξεσκεπάζει την υποκρισία σχετικά με τον αυνανισμό και αποκαλύπτει την ζωτική και εντελώς φυσιολογική μορφή της σεξουαλικής αυτής έκφρασης. Η Betty Dodson αποδυκνείει πως οποιοσδήποτε μπορεί να απολαμβάνει τον αυτοερωτισμό χωρίς ενοχή ή αίσθημα μοναξιάς. Δεν είναι μόνο το ασφαλέστερο σεξ, αλλά και ένα ερωτικό καρύκευμα που μπορούν τα ζευγάρια να δοκιμάσουν σαν μια εναλλακτική μορφή σεξ. Με λεπτότητα, ζεστασιά και νοημοσύνη το βιβλίο "Σεξ για έναν" ρίχνει επιτέλους άπλετο φως "στο μικρό βρώμικο μυστικό" αναγνωρίζοντας πως ο αυτοερωτισμός είναι μια ευχάριστη έκφραση του εαυτού μας. Η Betty Dodson, καλλιτέχνις, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια του σεξ, αγωνίζεται για την σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών επί δύο δεκαετίες. Είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία στα σεξουαλικά θέματα και σύντομα θα λάβει το Ρh. D. (διδακτορικό δίπλωμά της) από το Institute for Human Sexuality. Με τις πρωτοπόρες τεχνικές της τα βιβλία της έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να εξερευνήσουν τις ερωτικές τους δυνατότητες και να ανακαλύψουν νέους σεξουαλικούς ορίζοντες.
Subtitle: 
Η αποενοχοποίηση του ερωτισμού
Publications Date: 
1994
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η αποενοχοποίηση του ερωτισμού
Publications Date: 
1994
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο