Product

Sex, οι δρόμοι της απόλαυσης

Product

Sex: Αλήθειες και ψέματα

Sex, ψέμματα και στερεότυπα

Κωδικός:
105160
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό εξετάζει την παλιά ιδέα ότι άνδρες και γυναίκες διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε θα μπορούσαν να προέρχονται από δύο διαφορετικούς πλανήτες!...
Ερευνά τη μεταβλητή φύση των στερεοτύπων των ρόλων των φύλων, ρίχνει φως στη διαρκώς μεταβαλλόμενη στάση που επιδεικνύουν οι κοινωνίες απέναντι στη σεξουαλικότητα και αντιμετωπίζει καταπρόσωπο τόσο τους μύθους όσο και τον "ασπρόμαυρο" τρόπο σκέψης που τόσο συχνά διέπει τη θεώρηση των ρόλων του άνδρα και της γυναίκας.

14,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό εξετάζει την παλιά ιδέα ότι άνδρες και γυναίκες διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε θα μπορούσαν να προέρχονται από δύο διαφορετικούς πλανήτες!... Ερευνά τη μεταβλητή φύση των στερεοτύπων των ρόλων των φύλων, ρίχνει φως στη διαρκώς μεταβαλλόμενη στάση που επιδεικνύουν οι κοινωνίες απέναντι στη σεξουαλικότητα και αντιμετωπίζει καταπρόσωπο τόσο τους μύθους όσο και τον "ασπρόμαυρο" τρόπο σκέψης που τόσο συχνά διέπει τη θεώρηση των ρόλων του άνδρα και της γυναίκας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που μας προκαλεί να αμφισβητήσουμε τα όσα υποθέταμε ότι ίσχυαν ως τώρα και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στις ταυτότητες του φύλου των περισσότερων ανθρώπων. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι από τη Γη. Πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-21-9
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Gary Wood (Διδάκτωρ, μέλος του Ινστιτούτου Διδασκαλίας και Μάθησης [Institute of Learning and Teaching]) είναι κοινωνικός ψυχολόγος και ειδικεύεται στον τομέα του γνωστικού ύφους -που ασχολείται με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο-, καθώς και στα στερεότυπα των φύλων και τη στάση των ανθρώπων απέναντι στο σεξ και την σεξουαλικότητα. Έχει διδάξει ψυχολογία, μεθόδους έρευνας και οργάνωση ομάδων σε διάφορα πανεπιστήμια και κολέγια της Μεγάλης Βρετανίας.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-21-9
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο