Product

Super Hero Teza

Product

Super model

Super Hot Sex

Κωδικός:
138666
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Εξελιγμένες τεχνικές, τολμηρά θέματα και φωτογραφίες, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου που απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να οδηγήσουν τη σεξουαλική τους ζωή σε άλλη διάσταση.

Γραμμένο με εξυπνάδα και φωτογραφημένο με στυλ, το Super Hot Sex είναι ένα εντατικό μάθημα για να ξαναζωντανέψει η σεξουαλική σας ζωή. Διασκεδαστικό και έξυπνο, με αυτόνομα κεφάλαια και επεξηγηματικούς πίνακες, με πρακτικές συμβουλές και στατιστικά στοιχεία, το βιβλίο αυτό είναι ένας ανεξάντλητος οδηγός.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εξελιγμένες τεχνικές, τολμηρά θέματα και φωτογραφίες, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου που απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να οδηγήσουν τη σεξουαλική τους ζωή σε άλλη διάσταση. Γραμμένο με εξυπνάδα και φωτογραφημένο με στυλ, το Super Hot Sex είναι ένα εντατικό μάθημα για να ξαναζωντανέψει η σεξουαλική σας ζωή. Διασκεδαστικό και έξυπνο, με αυτόνομα κεφάλαια και επεξηγηματικούς πίνακες, με πρακτικές συμβουλές και στατιστικά στοιχεία, το βιβλίο αυτό είναι ένας ανεξάντλητος οδηγός.
Subtitle: 
Ιδέες και λύσεις για μεγάλες συγκινήσεις
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6845-27-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Tracey Cox είναι διπλωματούχος ψυχολόγος και θεωρείται η κορυφαία συγγραφέας σε θέματα σεξ και σχέσεων της Αυστραλίας. Είναι παγκοσμίως γνωστή για το έργο της με θέμα τη σεξουαλικότητα, τη γλώσσα του σώματος και τις σχέσεις. Διετέλεσε συντάκτρια του Cosmopolitan και εξακολουθεί να γράφει σε κορυφαία γυναικεία περιοδικά.

Subtitle: 
Ιδέες και λύσεις για μεγάλες συγκινήσεις
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6845-27-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο