Product

Superman - Godfall: Η πτώση ενός θεού

Product

Superman: Birthright

Superman, Batman: Supergirl

Κωδικός:
140113
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι κορυφαίοι δημιουργοί Jeph Loeb και Michael Turner μας διηγούνται την κοινή δράση των δύο μεγαλύτερων υπερηρώων της DC Comics σε μια συγκλονιστική ιστορία με επίκεντρο την επιστροφή της θρυλικής Supergirl.

13,41 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι κορυφαίοι δημιουργοί Jeph Loeb και Michael Turner μας διηγούνται την κοινή δράση των δύο μεγαλύτερων υπερηρώων της DC Comics σε μια συγκλονιστική ιστορία με επίκεντρο την επιστροφή της θρυλικής Supergirl. Ερευνώντας το λιμάνι του Γκόθαμ Σίτυ για θραύσματα ενός μετεωρίτη από κρυπτονίτη, ο Μπάτμαν ανακαλύπτει ένα εξωγήινο σκάφος, που φέρει χαραγμένα σύμβολα του κατεστραμμένου πλανήτη Κρύπτον. Στο μεταξύ, μια γυμνή κοπέλα, που μιλάει μια άγνωστη γλώσσα και φαίνεται να διαθέτει δυνάμεις ίδιες με του Superman, σκορπίζει το χάος και τον τρόμο στην πόλη του Σκοτεινού Ιππότη. Όταν η μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Σούπερμαν, εκείνος έκπληκτος ανακαλύπτει ότι η κοπέλα κατάγεται από τον πλανήτη Κρύπτον και δεν είναι άλλη από την εξαδέλφη του, Κάρα Ζορ-Ελ... Η συναρπαστική επιστροφή της Supergirl στο σύμπαν της DC Comics σε μια σειρά που φέρει την υπογραφή δύο κορυφαίων δημιουργών του χώρου και θεωρείται πλέον σταθμός στο χώρο των super hero comics.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-306-745-8
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Jeph Loeb έχει γράψει τα σενάρια στο Batman: The Long Halloween, Batman: Dark Victory, Superman for All Seasons, Spider-Man: Blue και Superman/Batman. Επίσης έχει εργαστεί ως παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες Teen Wolf και Commando και ως σεναριογράφος των ιδιαίτερα επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών "Smallvile" (Σούπερμαν, Τα χρόνια της νιότης) και Lost (Οι αγνοούμενοι). Πρόσφατα ανέλαβε τη θέση παραγωγού και συγγραφέα στη νέα τηλεοπτική σειρά Heroes, που αποτελεί μια πρωτότυπη προσέγγιση του μύθου των υπερηρώων.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-306-745-8
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο