Product

The Wonder of Crete and Minos

Product

The works of Hippocrates

The Works In Grammar

Κωδικός:
115235
Manufacturer: 
Description: 

Με το βιβλίο ασκήσεων γραμματικής "The Works In Grammar" επιτυγχάνουμε
- Εξοικείωση με όλα τα φαινόμενα της Αγγλικής γραμματικής
- Εξάσκηση επί των προβλημάτων γραμματικής και σημαντικών λεπτομερειών και εξαιρέσεων που δημιουργούν συνήθως προβλήματα στους μαθητές.
- Δυνατότητα εξοικείωσης με τον καθημερινό λόγο στην Αγγλική γλώσσα (Conversational Grammar)
- Απόλυτα ανταποκρινόμενο στην συχνότητα των προβλημάτων γραμματικής και των περιπτώσεων και υποπεριπτώσεων που συναντάμε στα διαγωνίσματα.

30,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το βιβλίο ασκήσεων γραμματικής "The Works In Grammar" επιτυγχάνουμε - Εξοικείωση με όλα τα φαινόμενα της Αγγλικής γραμματικής - Εξάσκηση επί των προβλημάτων γραμματικής και σημαντικών λεπτομερειών και εξαιρέσεων που δημιουργούν συνήθως προβλήματα στους μαθητές. - Δυνατότητα εξοικείωσης με τον καθημερινό λόγο στην Αγγλική γλώσσα (Conversational Grammar) - Απόλυτα ανταποκρινόμενο στην συχνότητα των προβλημάτων γραμματικής και των περιπτώσεων και υποπεριπτώσεων που συναντάμε στα διαγωνίσματα. - Άρτια προετοιμασία για τα διαγωνίσματα ECCE και ECPE του πανεπιστημίου του Michigan. - Εκτεταμένη εξάσκηση με στατιστικά σταθμισμένες ασκήσεις πολλαπλής επιλογής ώστε να αντανακλούν ρεαλιστικά το πραγματικά αναμενόμενο επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων του επίσημου διαγωνίσματος. - Πλήρη εξοικονόμηση διδακτικού χρόνου διότι όλες οι ασκήσεις στο βιβλίο είναι διατεταγμένες ανάλογα με την σχετική συχνότητα που αυτές συναντώνται στα επίσημα διαγωνίσματα. Έτσι, άσχετα με το πόσες σελίδες καλύψει ο μαθητής από το βιβλίο, θα έχει το μεγαλύτερο δυνατόν όφελος.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6616-09-6
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6616-09-6
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές