Product

Thusias heneka kai sunousias

Product

Tiepolo

Tideland

Κωδικός:
107735
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τζελίζα-Ρόουζ, της εντεκάχρονης αφηγήτριας στο προκλητικό μυθιστόρημα του Mitch Cultin, "Tideland". Τι ακριβώς έφερε την Τζελίζα-Ρόουζ από το Λος Άντζελες στο επαρχιακό Τέξας; Και γιατί ο πατέρας της δεν της μιλάει πια αλλά προτιμάει να κοιτάζει τον τοίχο; Και ποιος κάνει όλο αυτόν το θόρυβο στη σοφίτα;

12,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τζελίζα-Ρόουζ, της εντεκάχρονης αφηγήτριας στο προκλητικό μυθιστόρημα του Mitch Cultin, "Tideland". Τι ακριβώς έφερε την Τζελίζα-Ρόουζ από το Λος Άντζελες στο επαρχιακό Τέξας; Και γιατί ο πατέρας της δεν της μιλάει πια αλλά προτιμάει να κοιτάζει τον τοίχο; Και ποιος κάνει όλο αυτόν το θόρυβο στη σοφίτα; Σε μια ιστορία όπου το σασπένς εναλλάσσεται με το σκοτεινό σουρεαλισμό, συχνά με αρκετό χιούμορ, τη Τζελίζα-Ρόουζ δραπετεύει από τη σκληρή πραγματικότητα της παιδικής της ηλικίας με τη βοήθεια μιας ζωηρής φαντασίας, όπου οι πυγολαμπίδες έχουν ονόματα, οι άνθρωποι του βάλτου ξυπνάνε το σούρουπο, καρχαρίες-τέρατα κολυμπάνε κατά μήκος και σιδηροδρομικών γραμμών και ασώματα κεφάλια Μπάρμπι μοιράζονται τις περιπέτειές της. Στην παράδοση κλασικών καλτ βιβλίων, όπως το "Εργοστάσιο Σφηκών" του Ίαν Μπανκς και "Το σπίτι των αναπνοών" του Γουίλιαμ Γκογιέν, ο συγγραφέας στήνει μια γοτθική βερσιόν της "Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων". Ο Cullin χαρίζει μια μοναδική φωνή στην Τζελίζα-Ρόουζ, καθώς αυτή κινείται σε ένα απέριττο τοπίο που κατοικούν ιδιαίτεροι χαρακτήρες όπως: ο Νόα, ο ηλικιωμένος κιθαρίστας της ροκ· η μυστηριώδης Ντελ που δεν αποχωρίζεται το καπέλο του μελισσοκόμου· ο Ντίκενς ο άντρας-παιδί που έχει μανία με το βυθό και το δυναμίτη. Το "Tideland" φωτίζει τις στιγμές όπου το φανταστικό ξεπηδάει μέσα από το φαινομενικά συνηθισμένο -και όπου ένα μοναχικό παιδί ανακαλύπτει τη μαγεία και τον κίνδυνο πίσω από τα πιο ασήμαντα γεγονότα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6665-05-4
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιτς Κάλιν γεννήθηκε στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού το 1968 και είναι συγγραφέας επτά μυθιστορημάτων. Η κινηματογραφική μεταφορά του Tideland σκηνοθετήθηκε από τον Τέρι Γκίλιαμ. Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης έχουν περιγράψει τη γραφή του ως "ιδιοφυή και πανέμορφη... ρυθμική και αποκαλυπτική" και έχει λάβει πλήθος βραβείων και τιμών. Ζει στην Αρκαδία της Καλιφόρνια.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6665-05-4
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο