Product

To Cyprus

Product

To marketing μέσα από τις εμπειρίες ενός manager

To Internet

Κωδικός:
158424
Description: 

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα τη γνωριμία σας με το Internet και θέλετε να μάθετε γι' αυτό με απλό τρόπο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μεθοδικά αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για εσάς!

Παράλληλα, αν είστε εμπειρικός χρήστης του Internet και αισθάνεστε ότι είναι καιρός να βάλετε σε μια τάξη τις γνώσεις σας και πάλι το βιβλίο αυτό θα αποδειχθεί πολύτιμο!

17,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα τη γνωριμία σας με το Internet και θέλετε να μάθετε γι' αυτό με απλό τρόπο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μεθοδικά αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για εσάς! Παράλληλα, αν είστε εμπειρικός χρήστης του Internet και αισθάνεστε ότι είναι καιρός να βάλετε σε μια τάξη τις γνώσεις σας και πάλι το βιβλίο αυτό θα αποδειχθεί πολύτιμο! Είναι γραμμένο για τον Έλληνα χρήστη και βασίζεται περισσότερο στη δύναμη των εικόνων, αποφεύγοντας τα μακροσκελή κείμενα, ενώ χρησιμοποιεί απλή γλώσσα και εξηγεί τα πράγματα απλά, έτσι ώστε να προσφέρει μόνο την ουσία και όχι δαιδαλώδεις οδηγίες που αντί να σας διευκολύνουν ενδέχεται να σας μπερδέψουν. Μάθετε απλά, γρήγορα και μεθοδικά: - να συνδέεστε στο Internet μόνοι σας και να έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς συνδρομή - να εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες των φυλλομετρητών Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3.6, και Google Chrome 5.0 - να ρυθμίζετε τις παραμέτρους σύνδεσης, του μόντεμ και των φυλλομετρητών - να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες του Internet με ήχο και εικόνα - να χρησιμοποιείτε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης - να προφυλάσσεστε από κινδύνους και παγίδες του Διαδικτύου
Subtitle: 
Απλά, γρήγορα, μεθοδικά: Για Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-461-392-8
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Απλά, γρήγορα, μεθοδικά: Για Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-461-392-8
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο