Product

To βιβλίο των γιατί

Product

To διαδίκτυο ως σύγχρονο όχημα θυματοποίησης

To δάκρυ της Τζοκόντα

Κωδικός:
158708
Description: 

Μια βαθιά συγκινητική ιστορία, που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις, μεταξύ ενός ανθρώπου κι ενός σκυλιού, που σηματοδοτεί την αρχέγονη αλλά και αιώνια σχέση τους.

"Χωμένη στην αγκαλιά του βλέπαμε και οι δυο μας, ψηλά στο βουνό, την ονειρεμένη ομίχλη, λες κι έβγαινε μέσα από παραμυθένιες Πολιτείες. Ένας άνθρωπος κι ένα σκυλί. Οι δυο μας νιώθαμε τα σύννεφα που μπερδεύονταν γλυκά με τα σύννεφα της μουσικής... Κι ανάμεσα στα σύννεφα, έτσι σαν να πετούσα κι εγώ μαζί τους, εκεί στη ζεστή αγκαλιά του, με πήρε γλυκά γλυκά ο ύπνος..."

Τζοκόντα

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια βαθιά συγκινητική ιστορία, που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις, μεταξύ ενός ανθρώπου κι ενός σκυλιού, που σηματοδοτεί την αρχέγονη αλλά και αιώνια σχέση τους. "Χωμένη στην αγκαλιά του βλέπαμε και οι δυο μας, ψηλά στο βουνό, την ονειρεμένη ομίχλη, λες κι έβγαινε μέσα από παραμυθένιες Πολιτείες. Ένας άνθρωπος κι ένα σκυλί. Οι δυο μας νιώθαμε τα σύννεφα που μπερδεύονταν γλυκά με τα σύννεφα της μουσικής... Κι ανάμεσα στα σύννεφα, έτσι σαν να πετούσα κι εγώ μαζί τους, εκεί στη ζεστή αγκαλιά του, με πήρε γλυκά γλυκά ο ύπνος..." Τζοκόντα "Ξέρεις, νιάνιαρο, τι είναι να ’χεις ένα σπίτι; Έχεις εξασφαλίσει ύπνο, ζέστη και φαγητό. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Μεγάλη υπόθεση, σου λέω..." Φαγάνας
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-422-894-3
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-422-894-3
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο