Product

Transcribing the Linear B and the Linear a Signs

Product

Transition démocratique et changement constitutionnel en Europe du sud

Transformers: Η εκδίκηση των ηττημένων

Κωδικός:
145516
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Όπτιμους Πράιμ και οι Ότομποτ συνεργάζονται με την ανθρωπότητα για να εξασφαλίσουν το ειρηνικό μέλλον του πλανήτη μας, ενώ ο Σαμ Γουίτγουικυ έχει βάλει στόχο να ξεχάσει το ταραγμένο παρελθόν του και να ξεκινήσει μια ήσυχη ζωή στο κολέγιο. Λογαριάζει όμως χωρίς τους μοχθηρούς Ντισέπτικον, που θέτουν και πάλι σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο για να νικήσουν τους αρχαίους εχθρούς τους...

Η διασκευή σε κόμιξ της διάσημης ταινίας ''Transformers: Η εκδίκηση των ηττημένων'', που αποτελεί τη δεύτερη εμφάνιση των πανίσχυρων ρομπότ στη μεγάλη οθόνη.

17,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Όπτιμους Πράιμ και οι Ότομποτ συνεργάζονται με την ανθρωπότητα για να εξασφαλίσουν το ειρηνικό μέλλον του πλανήτη μας, ενώ ο Σαμ Γουίτγουικυ έχει βάλει στόχο να ξεχάσει το ταραγμένο παρελθόν του και να ξεκινήσει μια ήσυχη ζωή στο κολέγιο. Λογαριάζει όμως χωρίς τους μοχθηρούς Ντισέπτικον, που θέτουν και πάλι σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο για να νικήσουν τους αρχαίους εχθρούς τους... Η διασκευή σε κόμιξ της διάσημης ταινίας ''Transformers: Η εκδίκηση των ηττημένων'', που αποτελεί τη δεύτερη εμφάνιση των πανίσχυρων ρομπότ στη μεγάλη οθόνη.
Subtitle: 
Η μεταφορά σε κόμιξ της ομώνυμης ταινίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-306-771-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Simon Furman γράφει σενάρια για κόμιξ και τηλεοπτικές σειρές - το όνομά του είναι συνδεδεμένο με το φαινόμενο της δεκαετίας του '80 "Transforemrs".

Subtitle: 
Η μεταφορά σε κόμιξ της ομώνυμης ταινίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-306-771-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο