Product

Trust και καταπίστευση

Product

Tschaikowsky

Try Again, Fail Again, Fail Better

Κωδικός:
198715
Description: 

Ο Νίκος Ναυρίδης, ήταν η πρόταση για το φεστιβάλ Αισχυλείων 2013, που ανέλαβε να δημιουργήσει μια εικαστική εγκατάσταση στο παλιό ελαιουργείο της Ελευσίνας.
Ο χώρος του ελαιουργείου, είτε ως θέση γεωγραφική, ανάμεσα στο βιομηχανικό λιμάνι, τη θάλασσα, το τελεστήριο των αρχαίων μυστών και τις ανενεργές βιομηχανίες, άλλοτε κραταιές, σήμερα θύματα τόσο μιας οικονομικής συγκυρίας όσο και της ιστορίας τους, είτε ως μεταβιομηχανικός τόπος με πολιτιστική αναφορά, γίνεται ο καμβάς που ο εικαστικός καλλιτέχνης καλείται να δημιουργήσει το έργο του.

10,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Νίκος Ναυρίδης, ήταν η πρόταση για το φεστιβάλ Αισχυλείων 2013, που ανέλαβε να δημιουργήσει μια εικαστική εγκατάσταση στο παλιό ελαιουργείο της Ελευσίνας. Ο χώρος του ελαιουργείου, είτε ως θέση γεωγραφική, ανάμεσα στο βιομηχανικό λιμάνι, τη θάλασσα, το τελεστήριο των αρχαίων μυστών και τις ανενεργές βιομηχανίες, άλλοτε κραταιές, σήμερα θύματα τόσο μιας οικονομικής συγκυρίας όσο και της ιστορίας τους, είτε ως μεταβιομηχανικός τόπος με πολιτιστική αναφορά, γίνεται ο καμβάς που ο εικαστικός καλλιτέχνης καλείται να δημιουργήσει το έργο του.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-9489-46-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-9489-46-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
22χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο