Product

Το τελευταίο θαύμα

Product

Το τέρας με τα πράσινα μάτια

Το τελευταίο μυστικό του ναού

Κωδικός:
109009
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Με "Το τελευταίο μυστικό του ναού", ο Πωλ Σούσμαν διαπλέκει με εύστοχο και ευρηματικό τρόπο τα μυστήρια του αποκρυφισμού και τα φαντάσματα του παρελθόντος, με τη σύγχρονη πολιτική βία, σε μια αλυσίδα γεγονότων που κόβουν την ανάσα με την εξέλιξή τους. Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα δράσης και αρχαιολογικού μυστηρίου.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Με "Το τελευταίο μυστικό του ναού", ο Πωλ Σούσμαν διαπλέκει με εύστοχο και ευρηματικό τρόπο τα μυστήρια του αποκρυφισμού και τα φαντάσματα του παρελθόντος, με τη σύγχρονη πολιτική βία, σε μια αλυσίδα γεγονότων που κόβουν την ανάσα με την εξέλιξή τους. Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα δράσης και αρχαιολογικού μυστηρίου. Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Λούξορ στην Αίγυπτο Γιουσούφ Καλιφά, καλείται να εξιχνιάσει το θάνατο του ηλικιωμένου Ολλανδού Πίτερ Γιάνσεν. Η πορεία των ερευνών πείθει τον Καλιφά ότι η υπόθεση αυτή είναι πιο μπλεγμένη απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν και τον οδηγεί στη σύνδεση της δολοφονίας αυτής με μια δικαστική πλάνη του παρελθόντος. Η έρευνα που ανοίγει ο αιγύπτιος επιθεωρητής, τον φέρνει αντιμέτωπο με απρόβλεπτα γεγονότα, τον οδηγεί σ’ ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από τρομοκρατικές ενέργειες και πολιτικές ίντριγκες στον ευαίσθητο χώρο της Μέσης Ανατολής. Ξαφνικά βρίσκεται στα ίχνη ενός αινιγματικού μυστικού, γύρω από το οποίο μπλέκονται πολλά και ισχυρά συμφέροντα. Πρόκειται για ένα αρχαίο κειμήλιο, με μεγάλη συμβολική αξία, το οποίο είχε εξαφανιστεί από τον Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ πριν από δύο χιλιάδες περίπου χρόνια και μετά από πολλές περιπέτειες ανακαλύφθηκε από τους Ναζί, οι οποίοι με τη σειρά τους το έκρυψαν κάπου στην Αυστρία. Ο Καλιφά, με απρόσμενες συμμαχίες, θα αποκαλύψει το σκοτεινό μυστικό...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7951-58-1
Book pages: 
569
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πολ Σάσμαν γεννήθηκε το 1966. Σπούδασε Ιστορία στο Κέμπριτζ και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας για τις εφημερίδες Independent, Guardian, Evening Standard αλλά και την ιστοσελίδα CNN.com. Ως συγγραφέας, διακρίθηκε στα περιπετειώδη θρίλερ με φόντο αρχαιολογικά μυστήρια, και τα βιβλία του μεταφράστηκαν σε πάνω από 30 γλώσσες πουλώντας πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Πέθανε αιφνιδίως τον Μάιο του 2012.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7951-58-1
Book pages: 
569
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο