Product

Vampire Diaries 2: Η αναμέτρηση

Product

Vampire Diaries 4: Η σκοτεινή σύναξη

Vampire Diaries 3: Η οργή

Κωδικός:
163108
Description: 

Η αγάπη μπορεί να σκοτώσει.

Έλενα: με τον Ντέιμον στο πλευρό της, και ανήμπορη να κατανικήσει την ανάγκη της για αίμα, αγωνίζεται να ελέγξει τις επιθυμίες της.

Ντέιμον: το πάθος του για τη γοητευτική Έλενα γιγαντώνεται μαζί με τη λαχτάρα του να εκδικηθεί τον Στέφαν.

Στέφαν: μην μπορώντας να συμφιλιωθεί με την απουσία της Έλενας από τη ζωή του, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κερδίσει ξανά. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει ένας άλλος.

17,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η αγάπη μπορεί να σκοτώσει. Έλενα: με τον Ντέιμον στο πλευρό της, και ανήμπορη να κατανικήσει την ανάγκη της για αίμα, αγωνίζεται να ελέγξει τις επιθυμίες της. Ντέιμον: το πάθος του για τη γοητευτική Έλενα γιγαντώνεται μαζί με τη λαχτάρα του να εκδικηθεί τον Στέφαν. Στέφαν: μην μπορώντας να συμφιλιωθεί με την απουσία της Έλενας από τη ζωή του, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κερδίσει ξανά. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει ένας άλλος. Οι μοίρες τους είναι συνδεδεμένες για πάντα και η σύγκρουσή τους μπορεί να έχει θανάσιμα αποτελέσματα... Το τρίτο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου "Vampire Diaries" θα σας συγκλονίσει για άλλη μια φορά.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-453-899-3
Book pages: 
217
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-453-899-3
Book pages: 
217
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο