Product

WAP για επιχειρήσεις

Product

WarCraft

War Angels

Κωδικός:
130853
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Από το διάσημο καλλιτέχνη Jae-Hwan Kim, εικονογράφου του περίφημου best-seller Warcraft: "The Sunwell Trilogy" , έρχεται η ιστορία των Αρχαγγέλων, πανίσχυρων πολεμιστών που μάχονται για να προστατεύσουν την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας!

Η Λύτρωση απέχει ένα βήμα από τον Όλεθρο...

8,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από το διάσημο καλλιτέχνη Jae-Hwan Kim, εικονογράφου του περίφημου best-seller Warcraft: "The Sunwell Trilogy" , έρχεται η ιστορία των Αρχαγγέλων, πανίσχυρων πολεμιστών που μάχονται για να προστατεύσουν την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας! Η Λύτρωση απέχει ένα βήμα από τον Όλεθρο... Έτος 2504. Μετά την Κρίση της Φωτιάς, όσοι άνθρωποι επέζησαν εξουσιάζονται από τους Κτηνοειδείς, υβρίδια ανθρώπων-ζώων που δημιουργήθηκαν για να γίνουν οι απόλυτοι στρατιώτες και πλέον έχουν αναδειχθεί σε αδίστακτους τυράννους. Καταδικασμένη σε εξαφάνιση, η ανθρωπότητα εναποθέτει τη σωτηρία της στην έλευση του Σωτήρα, η γέννηση του οποίου έχει προφητευτεί από τη Μετα-Αποκαλυπτική Βίβλο.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-647-8
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Jae-Hwan Kim γεννήθηκε στην Κορέα. Από τα γνωστότερα έργα του είναι τα manga "Rainbow", "Combat Metal HeMoSoo" και "King of Hell" (στην Κορέα κυκλοφορεί με τον τίτλο "Majeh", που εκδίδονται σε συνέχειες. Ο Jae-Hwan Kim ζει και εργάζεται στην Ταϊλάνδη.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-647-8
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο