Product

Watch your Manners in Greece

Product

Water

Watchmen

Κωδικός:
138975
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ποιος φυλάει τους φύλακες;

Το αριστούργημα των Alan Moore και Dave Gibbons καταγράφει το χρονικό μιας ομάδας μασκοφόρων τιμωρών του εγκλήματος από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80. Το Watchmen θεωρείται το κορυφαίο graphic novel όλων των εποχών και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Eisner και Hugo.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιος φυλάει τους φύλακες; Το αριστούργημα των Alan Moore και Dave Gibbons καταγράφει το χρονικό μιας ομάδας μασκοφόρων τιμωρών του εγκλήματος από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80. Το Watchmen θεωρείται το κορυφαίο graphic novel όλων των εποχών και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Eisner και Hugo. Η πολυτελής αυτή έκδοση περιλαμβάνει το ψηφιακά επεξεργασμένο υλικό που χρησιμοποιήθηκε στην έκδοση "Watchmen: The Absolute Edition" και συνοδεύει την κινηματογραφική μεταφορά του Graphic Novel από τις Warner Bros, Paramount Pictures και το σκηνοθέτη του "300", Zack Snyder.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-716-4
Book pages: 
424
Book Dimensions: 
27χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Alan Oswald Moore (γεν. 1953) είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της σύγχρονης comic art, καθώς τα έργα του, όπως τα "Watchmen", "V for Vendetta", "From Hell", "Miracleman" και "Swamp Thing", έχουν τιμηθεί με τα μεγαλύτερα βραβεία του κόσμου. Επίσης είναι ο ιθύνων νους πίσω από την εταιρεία America's Best Comics, με την οποία έχει εκδώσει (σε συνεργασία με ταλαντούχους εικονογράφους) τα "The League of Extraordinary Gentlemen", "Promethea", "Tom Strong", "Tomorrow Stories" και "Top Ten". O Moore θεωρείται πρωτοπόρος του χώρου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έχει επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά δημιουργών, ενώ η δουλειά του έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς αναγνώστες.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-716-4
Book pages: 
424
Book Dimensions: 
27χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο