Product

www.tospitimas.gr

Product

www.ΔΑSOS.gr

www.απόγνωση.gr

Κωδικός:
127874
Description: 

Η αληθινή ζωή δεν είναι αυτή που περιγράφουν οι συγγραφείς στα βιβλία τους ούτε οι σκηνοθέτες στις ταινίες τους. Η ζωή έχει τη δική της δυναμική και αποφασίζει μόνη της για πρόσωπα και καταστάσεις που βασανίζουν τον άνθρωπο σήμερα. Οι μεγάλοι έρωτες συνήθως δεν τελειώνουν ρομαντικά, και η λάμψη, όπου υπάρχει, δε φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια διάσημη δικηγορίνα, έναν πετυχημένο πολιτικό μηχανικό και ένα σπουδαίο τηλεπαρουσιαστή.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αληθινή ζωή δεν είναι αυτή που περιγράφουν οι συγγραφείς στα βιβλία τους ούτε οι σκηνοθέτες στις ταινίες τους. Η ζωή έχει τη δική της δυναμική και αποφασίζει μόνη της για πρόσωπα και καταστάσεις που βασανίζουν τον άνθρωπο σήμερα. Οι μεγάλοι έρωτες συνήθως δεν τελειώνουν ρομαντικά, και η λάμψη, όπου υπάρχει, δε φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια διάσημη δικηγορίνα, έναν πετυχημένο πολιτικό μηχανικό και ένα σπουδαίο τηλεπαρουσιαστή. Όταν ένας αλκοολικός μυθομανής κομπιουτεράς συναντά στο κατώφλι της καφετζούς μια παρανοϊκή νοικοκυρά, το όνειρο αρχίζει και η ιστορία ξετυλίγεται με τη βοήθεια μιας κυνικής και πικρόχολης δημοσιογράφου. Σκάνδαλα, μεγάλοι, μικροί και ανεκπλήρωτοι έρωτες, τεστ πατρότητας, σχέσεις μέσω του Ίντερνετ και, τέλος, η αγωνιώδης προσπάθεια του ανθρώπου να εξηγήσει το ανεξήγητο της ύπαρξής του. Όλα μαζί συνθέτουν το www.απόγνωση.gr, με πρωταγωνιστές τον Ισίδωρο, την Άννα, τον Δημοσθένη, τη Βάλια, τον Πάνο και την Εύα. Άνθρωποι σύγχρονοι και καθημερινοί, που θα μπορούσαν να ζουν και να κινούνται ανάμεσά μας. «Το σύμπαν ανταποκρίνεται στις προθέσεις μας. Οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας εκπέμπονται σαν προσευχές στον κόσμο, και το περιβάλλον προσπαθεί να μας δώσει αυτό που θέλουμε. Αυτό και μόνο αυτό».
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1711-7
Book pages: 
227
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μάρω Λεονάρδου είναι δημοσιογράφος-συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1965. Η καριέρα της ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1984 στο εξωτερικό δελτίο της εφημερίδας "Μεσημβρινή", όπου και παρέμεινε έως το 1990. Συνεχίστηκε με την εισαγωγή της ιδιωτικής τηλεόρασης στη ζωή μας, κι έτσι επί είκοσι χρόνια, μέχρι το 2011, εργάστηκε ως συντάκτης και αρχισυντάκτης διεθνών ειδήσεων, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών, για μία δεκαετία στον ΑΝΤΕΝΝΑ (1990-2000) και άλλη μία στο MEGA (2000-2011). Τα ραδιοφωνικά πειράματα έγιναν στην ΕΡΑ 1 (1988-1990), στον FLASH (2009-2011) και στον REAL FM (2011-...). Aπό το 2008 έως σήμερα συνεργάζεται με την κυριακάτικη εφημερίδα "Real News". Αν δεν είχε ακολουθήσει καριέρα δημοσιογράφου θα ήταν καθηγήτρια γαλλικών, αφού το 1987 πήρε πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Αθηνών. Έχει συμμετάσχει επαγγελματικά ως μπαλαρίνα σε παραστάσεις (Δον Κιχώτης, Ωραία Κοιμωμένη, Κοπέλλια) του Μπαλέτου Αθηνών (Ντε Πιάν-Μέτσης), στο Ηρώδειο, στο Θέατρο Λυκαβηττού, στο Ρεξ και στη Λυρική Σκηνή, από το 1977 έως το 1983. Ερασιτεχνικό ήταν το πέρασμα στο πιάνο από το Ωδείο Αθηνών, όπου τη δεκαετία του ’80 ήταν μαθήτρια του Μενέλαου Παλλάντιου, στην αρμονία και το σολφέζ. Έχει τρία παιδιά και ένα εγγόνι. Μιλά, γράφει και καταλαβαίνει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Προσπαθεί να μάθει ρώσικα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, λατρεύει το μπαλέτο, τα βιβλία, τα ταξίδια και τα όνειρα.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1711-7
Book pages: 
227
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο