Product

Αγκινάρα με ζαχαρόψωμο

Product

Αγκοστίνο

Άγκνι γιόγκα

Κωδικός:
132995
Manufacturer: 
Description: 

Ο ευλογημένος Μαχάτμα, που έδωσε τα βιβλία "Το Κάλεσμα", "Φώτιση και Κοινότητα", έχει δώσει πολλές συμβουλές και τα Σημάδια της Άγκνι Γιόγκα. Εμείς συγκεντρώσαμε αυτές τις πρακτικές προς χρήση εκείνων που αναζητούν τη γνώση.

Οι λέξεις στη σανσκριτική και στη διάλεκτο σενζάρ προσδίδουν μια ιδιαίτερη γοητεία στην παρουσίαση και δεν έχουν πάντα ισοδύναμο σε άλλες γλώσσες. Εντούτοις το νόημα των εκφράσεων έχει διατηρηθεί με ακρίβεια. Αυτοί που μετέχουν στη σύγχρονη ζωή θα διαβάσουν με προσοχή τη σοφή αυτή Διδασκαλία, η οποία απορρέει από την πείρα αιώνων.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο ευλογημένος Μαχάτμα, που έδωσε τα βιβλία "Το Κάλεσμα", "Φώτιση και Κοινότητα", έχει δώσει πολλές συμβουλές και τα Σημάδια της Άγκνι Γιόγκα. Εμείς συγκεντρώσαμε αυτές τις πρακτικές προς χρήση εκείνων που αναζητούν τη γνώση. Οι λέξεις στη σανσκριτική και στη διάλεκτο σενζάρ προσδίδουν μια ιδιαίτερη γοητεία στην παρουσίαση και δεν έχουν πάντα ισοδύναμο σε άλλες γλώσσες. Εντούτοις το νόημα των εκφράσεων έχει διατηρηθεί με ακρίβεια. Αυτοί που μετέχουν στη σύγχρονη ζωή θα διαβάσουν με προσοχή τη σοφή αυτή Διδασκαλία, η οποία απορρέει από την πείρα αιώνων.
Subtitle: 
1929
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3746-7
Book pages: 
508
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
1929
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3746-7
Book pages: 
508
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο