Product

Άκου μια ιστορία

Product

Άκου να δεις

Άκου μόνο τα όνειρά σου

Κωδικός:
70086
Description: 

Ποια πραγματικότητα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε; Γιατί υπάρχουν δύο. Η μία είναι η βαρετή ζωή μας. Όλες οι υποχρεώσεις που έχουμε, βασικά για τους άλλους. Πάντα για τους άλλους.
Η άλλη πραγματικότητα είναι η συναρπαστική συνάντησή μας. Η αληθινή ευλογία του να βρούμε την πραγματική αγάπη. Δε θα κάνω πια οικονομία κάποιων λέξεων. Ναι, την πραγματική αγάπη που ενώνει αληθινά δύο ανθρώπους και τους κάνει ένα. Αυτή που είναι πιο δυνατή από καθετί. Από εμπόδια, υποχρεώσεις, συμβατικότητες, ταμπού.
Γι' αυτό άφησε την καρδιά σου ελεύθερη. Άκου μόνο τα όνειρά σου.

12,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποια πραγματικότητα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε; Γιατί υπάρχουν δύο. Η μία είναι η βαρετή ζωή μας. Όλες οι υποχρεώσεις που έχουμε, βασικά για τους άλλους. Πάντα για τους άλλους. Η άλλη πραγματικότητα είναι η συναρπαστική συνάντησή μας. Η αληθινή ευλογία του να βρούμε την πραγματική αγάπη. Δε θα κάνω πια οικονομία κάποιων λέξεων. Ναι, την πραγματική αγάπη που ενώνει αληθινά δύο ανθρώπους και τους κάνει ένα. Αυτή που είναι πιο δυνατή από καθετί. Από εμπόδια, υποχρεώσεις, συμβατικότητες, ταμπού. Γι' αυτό άφησε την καρδιά σου ελεύθερη. Άκου μόνο τα όνειρά σου.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8196-67-1
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική και πολεοδομία στο Πολυτεχνείο του Μονάχου. Έχει σημαντικές αρχιτεκτονικές και πολεοδομικές μελέτες στις πόλεις του Μονάχου και της Αθήνας. Ασχολείται με τη ζωγραφική και τη λογοτεχνία. Έχουν εκδοθεί αρκετά βιβλία του, τρία από τα οποία είναι ποιητικές συλλογές: "Γαλάζια σκιρτήματα", 1992, "Στη μέση του δρόμου", 1993, και "Φτερουγίσματα", 1999. Επίσης έχουν εκδοθεί έξι μυθιστορήματά του: "Άκου μόνο τα όνειρά σου", 2002, "Ο έρωτας που νίκησε το θάνατο", 2003, που έλαβε τιμητική διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων και Ιστών Σώματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, "Ξεπερνώντας το παρελθόν - Το χρέος", 2005, που τιμήθηκε με έπαινο από τα βραβεία "Μάρκου Αυγέρη" της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, "Στη σκιά της έκτης αίσθησης", 2006, "Οι κληρονόμοι", 2008, "Ο νόθος" το 2009 κ.ά. Ποιήματά του και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα φιλολογικά περιοδικά και εφημερίδες, όπως "Επιθεώρηση Λόγου", "Λογοτεχνική Δημιουργία", "Αττικός Λόγος", "Έκφραση", "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", "Τα Νέα", "Traffic", "Νέα Λάμψη", "Παλμός", "Ανταποκριτής", "Εβδόμη", "Γνώμη", "Τρίαινα", κ.ά. Το Φεβρουάριο του 2006 έλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά του στη λογοτεχνία από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών. Τιμήθηκε επίσης από την Αμφικτιονία Ελληνισμού για την προσφορά του στη λογοτεχνία και συμπεριλήφθηκε στην έκδοση 2007-2008 στο Λεξικό της Ελληνικής Διανόησης. Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση από την Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.) για την προσφορά του στη λογοτεχνία. Ασχολείται επίσης με την προστασία του περιβάλλοντος και τον πολιτισμό. Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Βουλιαγμένης από το 1994 έως το 2000. Έχει αρθρογραφήσει κι έχει δώσει συνεντεύξεις γι' αυτά τα θέματα σε εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Είναι μέλος και τέως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου "Oscar Von Miller", της Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και πολλών ακόμη Περιβαλλοντικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Οργανισμών του εσωτερικού και του εξωτερικού. Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και ζει και εργάζεται στη Βουλιαγμένη.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8196-67-1
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο