Product

Άλλος λόγος

Product

Άλλοτε αλλού

Άλλος πλανήτης ή μελλοντική Γη;

Κωδικός:
170980
Description: 

Κάθε βράδυ για δύο χρόνια, ο νονός του ελληνοαμερικανού συγγραφέα επισκεπτόταν μία άλλη διάσταση σε μια ενεργή ονειρώδη κατάσταση. Δήλωνε, ότι αυτός ήταν ένας "Άλλος Πλανήτης", αλλά η σχετική έρευνα που επακολούθησε μάς υποδεικνύει ότι πρόκειται για μια Μελλοντική Γη.

Το βιβλίο αυτό καταγράφει τα πραγματικά γεγονότα και τις υπερβατικές εμπειρίες που έζησε στην Ελλάδα ο αείμνηστος Αντώνιος Γ. Καρυστινός, εφευρέτης, κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ού αιώνα.

15,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε βράδυ για δύο χρόνια, ο νονός του ελληνοαμερικανού συγγραφέα επισκεπτόταν μία άλλη διάσταση σε μια ενεργή ονειρώδη κατάσταση. Δήλωνε, ότι αυτός ήταν ένας "Άλλος Πλανήτης", αλλά η σχετική έρευνα που επακολούθησε μάς υποδεικνύει ότι πρόκειται για μια Μελλοντική Γη. Το βιβλίο αυτό καταγράφει τα πραγματικά γεγονότα και τις υπερβατικές εμπειρίες που έζησε στην Ελλάδα ο αείμνηστος Αντώνιος Γ. Καρυστινός, εφευρέτης, κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ού αιώνα. Την αφοπλιστική διήγηση της ασύλληπτης περιπέτειάς του, ο Καρυστινός την εμπιστεύθηκε στον αγαπημένο του βαφτισιμιό σαν παρακαταθήκη, προκειμένου κάποια μέρα να δημοσιευθεί πρώτα στην Αμερική - "γιατί έτσι θα τη διάβαζαν περισσότερα μάτια" όπως πίστευε... Πράγματι, το "Another Planet? Or Future Earth?" κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 1999 με προοίμιο από τα "Έργα και Ημέραι" του Ησιόδου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί την πρώτη έκδοση στην ελληνική, τη μητρική γλώσσα του συγγραφέα. Αν είστε από αυτούς που έχουν γαλουχηθεί με την πίστη ότι "τίποτα δεν γίνεται μόνο του, εμείς κάνουμε τα πράγματα να συμβούν", τώρα μέσα από τις σελίδες της εμπειρίας αυτής, ίσως τώρα, μέσα από τις σελίδες της εμπειρίας αυτής, να αλλάξει η πεποίθησή σας και να συμφωνήσετε πως: "Τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκοπό. Τα πράγματα είναι προορισμένα να συμβούν - ποιος ξέρει όμως για ποιο λόγο"...
Subtitle: 
Αληθινή καταγραφή υπερβατικής επαφής
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9415-04-0
Book pages: 
258
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αληθινή καταγραφή υπερβατικής επαφής
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9415-04-0
Book pages: 
258
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο