Product

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη

Product

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη την ώρα της δουλειάς

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη

Κωδικός:
125206
Description: 

Στην αρχή ο έρωτας, μετά η αγάπη, η συμβίωση και το αίσθημα για πάντα μαζί! Και ξαφνικά όλα καταρρέουν, η καθημερινότητα αλλάζει τα δεδομένα, οι αντοχές μειώνονται, η υπομονή χάνεται. Η αίσθηση του άλλου μισού εξαφανίζεται και η σκέψη που κυριαρχεί είναι ότι το "άλλο μισό" είναι απλά από άλλο πλανήτη. "Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη"! Ο John Gray χρησιμοποιεί αυτό το βιβλίο για να μας δείξει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι σίγουρα διαφορετικοί αλλά και συμβατοί.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Στην αρχή ο έρωτας, μετά η αγάπη, η συμβίωση και το αίσθημα για πάντα μαζί! Και ξαφνικά όλα καταρρέουν, η καθημερινότητα αλλάζει τα δεδομένα, οι αντοχές μειώνονται, η υπομονή χάνεται. Η αίσθηση του άλλου μισού εξαφανίζεται και η σκέψη που κυριαρχεί είναι ότι το "άλλο μισό" είναι απλά από άλλο πλανήτη. "Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη"! Ο John Gray χρησιμοποιεί αυτό το βιβλίο για να μας δείξει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι σίγουρα διαφορετικοί αλλά και συμβατοί. Κατανοώντας τις διαφορές στον τρόπο σκέψεις και έκφρασης μεταξύ ανδρών και γυναικών μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιείκεια και σεβασμό το αντίθετο φύλο. Η κατανόηση αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά μας, εμπνέει εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα και καλύτερη συνεργασία. Ακολουθήστε τις πρακτικές ιδέες και λύσεις του John Gray, μειώστε τις εντάσεις στις σχέσεις σας και σύντομα θα "ξαναβρείτε" το άλλο σας μισό!
Subtitle: 
'Ενας πολύτιμος οδηγός για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-531-0
Book pages: 
437
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων. Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη". Τα βιβλία της σειράς Άρης και Αφροδίτη έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκο­σμίως και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα πέντε γλώσσες.
Με ειδίκευση σε θέματα επικοινω­νίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση. Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους.
Ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Subtitle: 
'Ενας πολύτιμος οδηγός για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-531-0
Book pages: 
437
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο