Product

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη

Product

Άνδρες παρά τέταρτο

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη την ώρα της δουλειάς

Κωδικός:
129236
Description: 

Mετά το βιβλίο "Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη" ο Τζον Γκρέι επιστρέφει με ένα βιβλίο σταθμό στην επαγγελματική πορεία κάθε ανθρώπου. Με το νέο του βιβλίο μας αποδεικνύει ότι η εργασιακή καταξίωση στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επικοινωνία ανάμεσα στα δύο φύλα. Η κατανόηση των διαφορών ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες μας κάνει να είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και την αυθόρμητη εμπιστοσύνη από το αντίθετο φύλο. Η σχέση με το αντίθετο φύλο λειτουργεί ανάλογα με την επίτευξη της επιτυχίας.

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Mετά το βιβλίο "Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη" ο Τζον Γκρέι επιστρέφει με ένα βιβλίο σταθμό στην επαγγελματική πορεία κάθε ανθρώπου. Με το νέο του βιβλίο μας αποδεικνύει ότι η εργασιακή καταξίωση στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επικοινωνία ανάμεσα στα δύο φύλα. Η κατανόηση των διαφορών ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες μας κάνει να είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και την αυθόρμητη εμπιστοσύνη από το αντίθετο φύλο. Η σχέση με το αντίθετο φύλο λειτουργεί ανάλογα με την επίτευξη της επιτυχίας. Όσο πιο καλές είναι οι σχέσεις τόσο πιο κοντά είναι η κορυφή. Η επιτυχία είναι στο χέρι σας...
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για να βελτιώσετε την επικοινωνία και την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-370-9
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων. Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη". Τα βιβλία της σειράς Άρης και Αφροδίτη έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκο­σμίως και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα πέντε γλώσσες.
Με ειδίκευση σε θέματα επικοινω­νίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση. Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους.
Ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για να βελτιώσετε την επικοινωνία και την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-370-9
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο