Product

Άνθρωποι εναντίον ανθρώπων

Product

Άνθρωποι και ανθρωπάκια

Άνθρωποι και άγγελοι

Κωδικός:
197461
Description: 

Δεκαετία του '50. Βραδιά με ολόγιομο φεγγάρι. Δύο καρδιακοί φίλοι συναντιούνται σε ένα πλακιώτικο σοκάκι. Η συνάντηση τους ξυπνά μέσα τους μνήμες και βιώματα που χάραξαν την ζωή τους. Η νύχτα αυτή σηματοδοτεί μια μοναδική πορεία εσωτερικής κάθαρσης όπου μέσα από την εξομολόγηση προετοιμάζονται για την ανέλπιση συνάντηση με... τον άγγελο τους.

Γεννιόμαστε άγγελοι, ζούμε σαν δαίμονες
και πεθαίνουμε σαν άγγελοι.

Μια συγκλονιστική παράσταση, δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία, που περνά στον θεατή μηνύματα ζωής διεγείροντας τον συναισθηματικά.

6,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεκαετία του '50. Βραδιά με ολόγιομο φεγγάρι. Δύο καρδιακοί φίλοι συναντιούνται σε ένα πλακιώτικο σοκάκι. Η συνάντηση τους ξυπνά μέσα τους μνήμες και βιώματα που χάραξαν την ζωή τους. Η νύχτα αυτή σηματοδοτεί μια μοναδική πορεία εσωτερικής κάθαρσης όπου μέσα από την εξομολόγηση προετοιμάζονται για την ανέλπιση συνάντηση με... τον άγγελο τους. Γεννιόμαστε άγγελοι, ζούμε σαν δαίμονες και πεθαίνουμε σαν άγγελοι. Μια συγκλονιστική παράσταση, δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία, που περνά στον θεατή μηνύματα ζωής διεγείροντας τον συναισθηματικά.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-576-224-2
Book pages: 
68
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-576-224-2
Book pages: 
68
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο